bangladezo Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Ahoj.Chci koupit dvojkovou octu , mám vyhlídlé pěkné auto , ale má problém a to ten že páté dveře ačkoliv jsou zabouchlé, tak vypadají jakoby byly otevřené , prostě odstávají , a je tam v místě u lampy škvíra že tam strčím prst . Nevíte někdo jestli se s tím dá něco dělat ? Třeba nějak potáhnout na zámku ? Bourané to asi není vše je origo puvodni . Dík za každou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Hod foto. Zadna kapota aj svetla sa daju dopasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 (editace) Zdar mám podobný problém. U pátých dveří na kombíku mám na spodní hraně odřený lak. Dveře při zavírání dosedávají až na nárazník. Na nárazníku mám ještě nalepený ten plastový kryt proti odření laku,ale dřelo se to už bez toho krytu. Nevíte jak ty dveře posunout nahoru nebo jak to vyřešit? Jinak se mi zdá že všechno lícuje jak má. A bouraný to nebylo. Editováno: 4. Červenec 2013, autor: 1968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazboz Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ahoj.Chci koupit dvojkovou octu , mám vyhlídlé pěkné auto , ale má problém a to ten že páté dveře ačkoliv jsou zabouchlé, tak vypadají jakoby byly otevřené , prostě odstávají , a je tam v místě u lampy škvíra že tam strčím prst . Nevíte někdo jestli se s tím dá něco dělat ? Třeba nějak potáhnout na zámku ? Bourané to asi není vše je origo puvodni . Dík za každou odpověd Hod sem fotku, mam taky kombika a levy roh je o malinko vice nadzvednuty nez pravy, rad bych to porovnal, jak moc velkou skviru ti to dela...pokud by se to dalo nejak srovnat, taky bych se asi nebranil, ale nejak moc mi to nevadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Zdar mám podobný problém. U pátých dveří na kombíku mám na spodní hraně odřený lak. Dveře při zavírání dosedávají až na nárazník. Na nárazníku mám ještě nalepený ten plastový kryt proti odření laku,ale dřelo se to už bez toho krytu. Nevíte jak ty dveře posunout nahoru nebo jak to vyřešit? Jinak se mi zdá že všechno lícuje jak má. A bouraný to nebylo. NIkdo neví jak na to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Zdar mám podobný problém. U pátých dveří na kombíku mám na spodní hraně odřený lak. Dveře při zavírání dosedávají až na nárazník. Na nárazníku mám ještě nalepený ten plastový kryt proti odření laku,ale dřelo se to už bez toho krytu. Nevíte jak ty dveře posunout nahoru nebo jak to vyřešit? Jinak se mi zdá že všechno lícuje jak má. A bouraný to nebylo. řekl bych, že to nebude dveřma, zpravidla to je vyskočenej nárazník, teda jeho horní plocha, viděl jsem to již několikrát a měl jsem to i na služebáku ono to není moc vidět, že to je venku, ale asi se s tím ted bude dát hýbat, musí se to malinkato vytáhnout dozadu nebo něčím zapáčit a zasunout to pak níže kam to patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Díky za info. Mrknu se na to a uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.