Martin Štipák Vloženo 7. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Neska som sa dotoho pustil len som došiel ku jednému problému... všetky šruby som odšruboval... len ma niečo nechcelo pustiť z ľavej strany pri volante....taže nwm... neviete náhodou čo to je a jak úplne dole tú palubovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Tak si určitě nepovolil všechny šrouby,musíš ještě stáhnout ten plastový kryt před budíkama k sobě a tam je taky šroub,který to drží.To je asi to co tě nechce pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Zdravím Vás Aj ja mám problém s el. oknom konkrétne spolujazdcova strana. Ked stlačím tlačítko tak len zabzučí (aj so šoférovej strany). Tak som to rozobral vybral motorček a ide len do jednej strany čiže len zatvora okno. Bolo mi povedané, že asi off riadiaca jednotka na tom motorčeku alebo nejaka riadiaca jednotka comfortu. Otázka: ked zoženiem motorček možem to prehodit, či to treba cez PC nejak nakonfigurovat? A ak bude zla ta RJ-comfortu tú kde najdem? poistky aj prúd OK. Je to fabia 1,4 comfort 50kw r.v.2000.Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 19. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Už som zúfalý :help: mal som dole tú časť palubovky a chybu som nenašiel... kábel zo stlpíka šiel priamo do hrubého káblového zväzku omotaný v čiernej látke.... taže som pošol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 neviete niekto kde ešte môže byť chyba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Keď odmotám ten textil v ktorom je ten káblový zväzok nemôžem nič pokaziť? keď ho iba odmotám a sa popozerám de je tá chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Už som prišiel nato kde je chyba, odišlo mi relátko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Žiaľ nikde nemôžem zohnať to relátko MOLPIR 443-M001... volal som priamo aj výrobcovy a nevie kedy budú ich mať, neviete mi niekto poradiť. Nedá sa tam dať nejaké iné?? :help: :help: :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navaho123 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 nazdar. pocujte mam taky problem na fabii I 1,9 SDI. pri nastartovanom aute, ked mam vypnute svetla tak stahovanie okien normlane funguje, resp. funguje automaticke vytiahnutie a stiahnutie okien. to su tie druhe polohy tlacitiek. postupne stahovanie uz funguje iba obcas. Ale ked zapnem svetla a chcem stiahnut okna, tak tlacitka akoby prestali fungovat, musim s nimi rozne kyvat a tlacit na ne aby sa okno sputilo, hore ide v pohode. Kde moze byt chyba? (hovorim o ovladani z miesta vodica, ovaldanie na spolujazdcovej strane nefunguje.) vdaka za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 ďakujem všetkým za rady, dnes som vymenil to relátko a už mi to ide... :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.