Rmmn Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 cim to je i SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 (editace) no možnám tím, že to co ty založíš, zde již na foru je....tak aby tu nebyly duplicity..... kdyžtak kontaktuj někoho kdo ti již nějaké téma zamkl, ať vysvětlí proč..... Editováno: 30. Prosinec 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 zakládáš duplicitní témata ! Přečti si pravidla - http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Nechci remcat, ale nebylo by vhodné do těch uzamčených témat napsat, proč bylo uzamčeno? Nebo to alespoň napsat tomu dotyčnému, pokud se tak neděje. Asi jsem zmlsaný z jiných fór, kde probíhá LOCK a neskor DELETE, ale po LOCK se napíše proč se to zamklo, případně kde se má pokračovat. Pokud někdo založí téma a to se hned zamkne, tak to nemá moc ten účinek, jaký by to mít mělo a to ho přesměrovat tam, kde má položit dotaz... ale to je jen taková moje poznámka, nejsem Admin, ani Mod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rmmn Vloženo 30. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 hledal sem a zadne podobne sem nenasel s tim co pise vag me takl jinde v tematu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rmmn Vloženo 30. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 zkusim to teda tady Vag mi pise: VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 06A 906 018 FH Komponent a/nebo - verze: 2.0l R4/2V MOTR HS V03 Kódodvání softwaru: 00011 Kód opravny: WSC 33316 2 Nalezeny chyby: 16518 - rada 1 -sonda 1 Bez aktivity P0134 - 35-10 - - - Sporadicky 17536 - rada 1: prizpusobeni smesi (mult.) System prilis chudy P1128 - 35-00 - - Svičky + zapalovaci kable sem menil tim to neni. Termostat + cidlo chladici kapaliny take. Setkal se tim nekdo, Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Nechci remcat, ale nebylo by vhodné do těch uzamčených témat napsat, proč bylo uzamčeno? Nebo to alespoň napsat tomu dotyčnému, pokud se tak neděje. Asi jsem zmlsaný z jiných fór, kde probíhá LOCK a neskor DELETE, ale po LOCK se napíše proč se to zamklo, případně kde se má pokračovat. Pokud někdo založí téma a to se hned zamkne, tak to nemá moc ten účinek, jaký by to mít mělo a to ho přesměrovat tam, kde má položit dotaz... ale to je jen taková moje poznámka, nejsem Admin, ani Mod... tvá poznámka je správná a tak by to mělo být vždy, ale najdou se tací, kteří to jen zamknou a víc neřeší dotyčnýmu modovi jsem už několikrát psal, ale koukám, že je to stále stejný a jen zamkne a jde dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Rmmn zkus zadat v sekci elektrika zadat do vyhledávače " chyby vag " a najde ti to několik stránek s tématy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Tak pro Fábie existuje tohle téma: http://forum.skodahome.cz/topic/24145-chyby-na-vag/page__hl__chyby Pro Yetiho myslím taky, ale pro Octavie jsem žádné takové nenašel, pokud není, asi by to nějaké chtělo, nebo nějaké hromadné pro všechny auta. Nebo jsem možná jen špatně hledal, ale snažil jsem se a to už se tu trošku vyznám... Jinak ta závada vypadá na lambdu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 dotyčnýmu modovi jsem už několikrát psal, ale koukám, že je to stále stejný a jen zamkne a jde dál Na to je jednoduchá pomoc, ne? Pravidla platí i pro moderátory a jestli je i přes upozornění nedodržuje tak není nic jednodužšího než mu práva moda odebrat, ne? Jako náhrada se hlásím já . S moderováním zkušenosti mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 ano, pokud téma zamykám, napíšu důvod zamykání a odkaz na téma, kde se situace řeší - viz. např. http://forum.skodahome.cz/topic/100093-nastrik-vosku-karoserie/ nebo http://forum.skodahome.cz/topic/99647-zadni-dvere-nejdou-otevrit/ Každopádně se všímám, že poslední dobou tady v Octavia 1 jsou témata zamčené bez jakékoliv informace - což je špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 zde je přesně to, jak to mod či admin nemá dělat http://forum.skodahome.cz/topic/100593-na-kolik-nachipovat/page__pid__1464052#entry1464052 proč tam nehodí rovnou odkaz......ono totiž to vyhledávání ne vždy najde to správné........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 To je ta lepší varianta. Aspoň každej ví proč. Taky ne vždy dávám odkaz. Kor když to je vyvěšený téma. Skoro všem tu bylo 18 let, tak se nemusí vodit za ručičku a dávat jim odkazy nebo servisní rady přes SZ. Ale jen zamčít bez EDITu nebo příspěvku proč není dobrý. Pak třeba mě jako MODovi příde SZ proč je téma zamknutý ať ho odemknu a já netuším KDO a PROČ ho uzamčel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustaff Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 zkusim to teda tady Vag mi pise: VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 06A 906 018 FH Komponent a/nebo - verze: 2.0l R4/2V MOTR HS V03 Kódodvání softwaru: 00011 Kód opravny: WSC 33316 2 Nalezeny chyby: 16518 - rada 1 -sonda 1 Bez aktivity P0134 - 35-10 - - - Sporadicky 17536 - rada 1: prizpusobeni smesi (mult.) System prilis chudy P1128 - 35-00 - - Svičky + zapalovaci kable sem menil tim to neni. Termostat + cidlo chladici kapaliny take. Setkal se tim nekdo, Diky za rady. Mas v aute LPG? Tie iste chyby som riesil na mojom 2.0MPI nedavno, svietila mi kontrolka motora, a vo VAGu sa aj po vymazani pri jazde na plyn objavili znova, tak som si zohnal kabel a soft k LPG, upravil nastavenia a odvtedy je pokoj, kontrolka nesvieti a ani chyby sa neobjavuju. Ak tam plyn nemas tak najpravdepodobnejsie lambda, bud nieco s kabelazou alebo samotna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rmmn Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 po vymene predni lamba sondy je to ok. Spotreba sla o litr dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Tak jsem se s lambdou trefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 takže můžu toto téma smazat?? dostal jsi odpověď na všechny tvé otázky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.