hulda Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Čau škodováci, předem přeji zdraví pohodu a mnoho štastných km. Jsem tady nový pročítal jsem toto forum, ale nemám pořád jasno a chtěl bych prosím poradit. Pořídil jsem fabici 1.2 tsi 63kw Ambiente Plus mám najeto ani né 500km v záruce, koukal jsem tady různě po fóru ohledně nějakých vychytávek přes jednotku, dále stahovaní oken jen přes zámek, že není možno na dálku a zajímá mne co vlastně moje jednotka u této výbavy umí a neumí co tam jde aktivovat, je-li toto možné v záruce udělat ? Děkuji za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Zdravím pokud máš auto ještě v záruce tak bych na tohle zapoměl na nějaké dodělávky předělávky atd sám jsem měl s tímhle problém v servisu dodělával jsem si parkovák a vystřelovák a pak to bylo plno keců okolo zaruky mého auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Tak snad u každé nové Fábie, pokud má z výroby okna v elektrice, je jde na dálku stahovat a vytahovat, to není o kódování, akorát se dá nakódovat (mělo by se dát, zatím jsme na to nepřišli) aby se automaticky dotáhly při zamčení a nemuselo se držet zamykací tlačítko na dálkovém ovladači. Jinak to žádné zázraky nejsou, co se dá nastavit, zatím je to sice všechno v rámci zkoušení, ale co jde je staging, zobrazení rychlosti nastavené na tempomatu, automatické zamykání po rozjetí a odemykání po vytažení klíčku. U tvé jednotky by tohle mělo jít všechno snad. Jde jen o malé úpravy ŘJ, které může udělat i servis, o záruku bych se nebál. Navíc je vše vratné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulda Vloženo 1. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Tak snad u každé nové Fábie, pokud má z výroby okna v elektrice, je jde na dálku stahovat a vytahovat, to není o kódování, akorát se dá nakódovat (mělo by se dát, zatím jsme na to nepřišli) aby se automaticky dotáhly při zamčení a nemuselo se držet zamykací tlačítko na dálkovém ovladači. Jinak to žádné zázraky nejsou, co se dá nastavit, zatím je to sice všechno v rámci zkoušení, ale co jde je staging, zobrazení rychlosti nastavené na tempomatu, automatické zamykání po rozjetí a odemykání po vytažení klíčku. U tvé jednotky by tohle mělo jít všechno snad. Jde jen o malé úpravy ŘJ, které může udělat i servis, o záruku bych se nebál. Navíc je vše vratné. Ten staging je zajímavá věc, to jsem ani nevěděl, že něco takového jde "nastavit". Jde to i na FII před faceliftem? ... Dále pak mi nejdou bohužel ani ty okna zavřít a otevřít tím dalkovým ovladačem. Co nevidět jedu do Škoda servisu na výměnu oleje, takže si o tyto věci zažádám a uvidím co udělají ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Jestli to jde i na verzi před faceliftem nevím, tato funkce jde u nové verze díky RS, které ji má aktivovanou od výroby, v minulé generaci RS nebylo, tak nevím, muselo by se to napojit a kouknout. V servisu tohle nenastaví. Před faceliftem myslím funkce stahování oken na dálku nebyla, takže "oficiálně" aktivovat asi nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 I o tomto toho byla tady napsana hromada - pro detaily pouzijte funkci "Hledat"! Kazdopadne co se tyka stahovani/zavirani oken pres DO: FI - neoficialne slo aktivovat do MR 2004 (pred FL), po FL uz nebylo mozne FII - pred FL neni mozne, po FL je tato funkce aktivovana z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.