lucky.jack Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) Jak jsi odvzdušňoval spojkový pedál?? Spojka se odvzušňuje nad převodovkou? Buď jsi to blbě odvzdušnil nebo je KO spojkový válec. Editováno: 6. leden 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 preklzuje to na 3-4 a 5 rýchlosti, odvzdušnoval som to cez predné koleso od vodiča obydva ventile naraz aj na hydraulickom spojkovom valci, ked som odvzdušnoval hýbala sa hladina v nádržke a ked som to dorboil tak už sa nehýbe spojkový valec by mal byť oká, len to že to preklzuje možno je lamela mastná dalo by sa to odmastiť nejako ked vyberem štartér ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) Mastná lamela je nepoužitelná, zrovna tak jako mastný destičky. Neumím si představit jak si to odvzdušňoval na 3 místech najednou. Editováno: 7. leden 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Já mám stejný motor a taky po výměně spojky před 2000km.Jenže mě se děje to, že spojka zabírá až u podlahy a špatně se mi řadí.Čím to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 lucky.jack : pozri si príručku Jak na to octavia a tam strana: 240 je tam to odvzdušnenie, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSAF Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Dobrý den panove,prosím vás mohli by jste poradit?Ja mám něco podobného ale nevím čím to je?Když jezdím Normálně po meste tak mi pripada VŠE v pořádku ale jak najedu na dálnici dam pětku a delší dobu neradim tak potom mi jde spojkovy pedál úplne na podlahu tak musím naslapat a pak to zase chvíli drží a něco podobného mi děla brzdovy pedál jen ne tak moc někdy zabírá hned hnekdy v půlce prosím poradtte všechno jsem odvzdusnoval v servise a nic,jen mi řekli ze musím vyměnit celou spojku i ze setrvakem aspoň myslím ze se tomu tak říká:-) Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danko206 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Čaute.... Potrebujem poradit akú spojku je treba do OCT 1.9 TDi 66 kW r.v.97, kod motora:AGR... Našiel som viac priemerov a neviem ktorú... A ak by ste vedeli odporúčit aj značku... Myslím že tam je jednohmota od výroby... Ďakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 neví nekdo ked je spojkový valec zlí ako sa to prejavuje ...mne to klže na 3,4 a 5 , a zaberá to navrchu, vraj hladina pri stláčaní spojky sa nesmie pohybovať ako to je ? dá sa ten valec rozborať a spojazdniť ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nnestor Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Dobry den. (skoda octavia 1.9tdi, 66/90 rok vyroby: 2000) Mam taky problem. prednedavnom asi mesiac dozadu som menil komlpletne celu spojku aj so zotrvacnikom. moj problem je v tom ze auto pri rozbehu aj pri cuvani zacalo tak trhat, cim to moze byt sposobene? spojka je tam značky BORG & BECK. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 špatná spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nnestor Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 myslis ze je nafigu, strasne mi tvrdil ze tie spojky su takmer bezporuchove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 ak ti to začalo robiť po výmene tej spojky,tak problém by som hladal v špatnej spojke alebo sa urobila niekde chyba pri montáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nnestor Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 no predtym som mal LUK a chyba bola v zotrvacniku, tak som to komplet vymenil. zacalo to robit po vymene, ale fakt je tam take jemne chvenie, ale len pri rozjazde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 s podobným prejavom som sa ja osobne stretol...zákazník chcel silou-mocou ušetriť,tak si kúpil v mototechne komplet spojku (neviem už ale výrobcu) a po montáži som okamžite pri skúšobnej jazde zistil,že nie je niečo v poriadku..autom pri pomalom púšťaní spojk.pedála normálne potriasalo (trhavý rozbeh)...nakoniec znova rozhodiť,kúpil si origo veci a spojka ide doteraz ako nová... to je môj postreh,počkaj čo povedia (napíšu aj ostatný chalani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nnestor Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 (editace) takze problem vyrieseny. pred rokom som menil silenbloky. chyba je prave v silentblokovej casti ktora drzi motor. nakradeny bol inym silenblokom a problem s trhanim zmyzol. ten novy silenblok (Mayle) nie zeby bol zniceny ale tu su fotky a poraddte prosim ci je to az taka zavazna chyba a ci mi uznaju reklamaciu. diky. Editováno: 27. Duben 2011, autor: nnestor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nnestor Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 takze problem vyrieseny. pred rokom som menil silenbloky. chyba je prave v silentblokovej casti ktora drzi motor. nakradeny bol inym silenblokom a problem s trhanim zmyzol. ten novy silenblok (Mayle) nie zeby bol zniceny ale tu su fotky a poraddte prosim ci je to az taka zavazna chyba a ci mi uznaju reklamaciu. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Zdarec kluci.Odchází mi spojka včetně setrváku a nevím jakou koupit do svého auta.Na trhu je tohoho docela dost,ale otázka bez demontáže převodovky mám dvouhmotu nebo jednohmotu ? jaký průměr ? Je stejná na 66 kw a 81 kw ? Pokud má někdo přístup k online do etky může se mi podívat ? Mám motor AGR modolevý rok Octavie 2001 vin : TMBBG41UX12473097 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 stejne koupis celej set i ze setrvakem tak je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Vem určitě sachs. Pokud máš čip a nebo nějaké navýšení výkonu vem jednohmotu z fabie 1 kod motoru ATD. Pasuje bez problémů a vydrží moc. Nedávno jsem ji také dával do mé octavii ASV. Ještě sem si ji nechal přeobložit od renovaku na HDS57 a jsem max spokojený. Tj můj poznatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 galahere, nejsi zde nováček, proč tedy zakládáš další téma týkající se spojky??? Jsou tady desítky témat o spojkách či setrvácích pro 1.9 TDI... S jedním jsem to sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) Jo dík,že jsi to sloučil.Vím,že tu jsou desítky témat o spojkách,ale zatím jsem se nedepátral jakou mám já celkově je v tom docela neznáma.Jeden povídá jednohmota a druhý dvouhmota.Rozdíl 66kw a 81kw...atd Editováno: 14. Prosinec 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ale já nikde netvrdím, že je tam někde odpověď (i když může být), jen máš pokračovat v již dříve založeném tématu. PS: A necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 (editace) Zdravím, vlákno ohledně spojky Tdi jsem nedohledal... A tak se zeptám prostřednictvím tohohle. Potřeboval bych poradit jak zjistím jaká spojka pasuje do mého auta? motor ALH 2002. Začíná občas klouzat, tak bych to chtěl pořešit včas. díky za info Editováno: 23. Červenec 2015, autor: jardadzegr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Chtěl bych se ještě zeptat. zda jsem pochopil správně,,, Pro ten to motor přicházejí v úvahu spojky 220, 225 a 228. Pokud zachovám původní setrvačník musím průměr dodržet. Pokud bych ale chtěl nasadit komplet sadu se setrvačníkem. je jedno s jakým průmerem. Teoreticky by 228 měla pasovat do všech ALH verzí? díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.