Přejít na obsah

Pomoc 1,2 HTP 12V 47 KW skapina a nedrzi otacky!!


FABIA420HB

Doporučené příspěvky

Pomoc frajerkina 1,2 HTP 47KW r.v 2005najazdene 113 000km skapina a nedrzi vobec otacky v nizkych oitackach ak to vobec udrzim to prdi a ked pustim a skape..Vymenil som no tie moduly na svieckach zapalovacie.pre istotu som kukol a vybral sviecky ci hadzu iskru vsetky hadzu..Rano auto islo v pohode a zrazu bum a nic pozeral som to aj diagnostikou a ziadna chyba ani v pc ani na palubovke nesvieti!!Prosim please rady cim skor tym lepsie..UZ ma nenapada nic asi len klapka alebo palivove cerpadlo,alebo riadacka ale neviem .Olej nebere vo vode olej neni takze neviem olej menim kazdych 7500km poctivo aj filtre.dik..

PS:Motor doteraz isiel bez problemov ziady nepravidelny chod nic vsetko bolo 100%!!

Editováno: , autor: FABIA420HB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm myslis ze to moze az tato blbnut koli cidlu teploty?A ak ano kde sa nachadza to cidlo prosim ta?a kolko ma yt ta hodnota ak to bude dobre a kolko ak to je zle..Dakujem...Len nechapem ze to islo bez problemov rano prisla do roboty vsetko ok a poobede uz hned na supu zle!!Preto si tiez myslim ze to bude nieco ako pises ty nieco v elektorinke...Dakujem za opoved..Tebe sa to uz stalo alebo vies o niekom stakymto problemom?

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čidlo teploty chladicí kapaliny najdeš u termostatu - to je v místě, kde z motoru vystupuje ohřátá kapalina a je vedena jednak k topení, druhak (po otevření termostatu) do chladiče. ŘJ potřebuje signál o teplotě kvůli tomu, že studený motor potřebuje pro stabilní chod bohatší směs (= de facto SYTIČ) - a když blbne čidlo, ŘJ "si myslí" blbosti a velí tryskám vstřikovat jako do teplého motoru = do motoru jde i za studena chudší směs (vyhovující teplému motoru), na kterou se ten studený motor neudrží ve stabilním chodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A keby bolo vadne cidlo teploty na VAg by mi to nevypisalo ze je vadne?

Hej hej rozumiem ako to funguje a myslim si tiz ze to bude to lebo doteraz to slapalo bez akychkolvek chyb a zrazu znicoho nic bum jedine nieco v elektronike..diagnostiku mam vlastnu tak to zajtra kuknem po pripade kupim cidlo vymenim a uvidim..Som sa bal ze tie ventili v hajzlu co by ma nepotesilo ale som si hovoril to by sa prejavovalo snad postupne a koli tomu menim od nova kazdych 7500km olej aby sa to nestalo a motor inak slape ako hodiny ..Dakujem velmi pekne zajtra vyskusam dufam ze to bude ono nerad by som daval 800 eur za hlavu :Ddakujem este raz ..Ak este niekoho nieco napadne nech napise..Dakujem.

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chyba čidla tam může být zapsaná ale i nemusí, nejlépe je opravdu ověřit jakou hodnotu udává ve VAGu.

Jinak, pokud odpovídáš v tématu, používej zelené tlačítko "přidat odpověď" a NE šedé "odpověď s citací". To se používá pouze v případě, že chceš reagovat na nějaký příspěvek, který je výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne jasne pohoda...:D

No dnes som meral to cildo rano som to kontroloval aj na mojej Fabce a teplotu ulazovala taku istu .:Odtiahol som to do skody dnes to uz nenastratovalo vobec myslim si ze najskor zamrzol benzin a to sme tankovali na Slovnaft pumpe ..uvidim co mi povedia ja som skusil uz vsetko ..Takze cakam kym mi zavola kamos zo Skodovky ze co stym je..Aj klapka je ok :DZatial vsetky dakujem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze auto slape ako hodiny,ale nepytajte sa ma co to mu bolo lebo to nevedia ani v Skodovke..Vycistil som v skodovke este sviecky ktore maju 5000km a potom sme skusili dat flashnut riadacku na novo lebo nam nesla nastavit klapka tak sme flashli a na supu to chytilo a neviem co sa stym stalo ale auto ide odost lepsie ako islo neviem ci to je tym novym flashom..Takze zahada! Ale hlavne ze to ide ..Nechapem tomu ale nevadi :D vsetkym velmi pekne dakujem :palec2:

Editováno: , autor: FABIA420HB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...