Berry Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Potřebuji vyměnit ten koženkový pytel okolo řadičky - mám combi r.v. 2001 (model už asi 2002). Byl jsem v servisu a málem jsem padl na drž.u - za ten koženkový pytel chtějí přes 800,- Kč, za kožený přes 1 800,- Kč. Kupoval jste někdo ten samotný pytel? Zajímalo by mě, kde. Mám strach si ho nechat přes internet jen tak poslat, abych tam do něj potom třeba nedostal rámeček. Jde mi jen o ten pytel, hlavici už mám. Sice to byla kompletní sada, ale asi z Octy II, protože ten rámeček byl o tolik menší, že tem můj prostě do toho nového pytle nenarvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9757 Kupoval jsem od něj do A4 a je perfektní a kožená za 360+65,- poštovné. Když mu pošleš tu starou, vyrobí ti kopii z kůže, a pokud budeš první, kdo mu pošle na Oct I vzorek, tak to máš bez poštovnýho. A můžeš si i vymýšlet třeba barvu nitě. Domluv se s ním. Jmenuje se Gelty a funguje na Audi Clubu. Hlavně je v pohodě, spolehlivej, vše přesně jak se dohodnete, bez obav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Jo jo, díky, už jsem to četl minule. Chtěl jsem jen vědět, jestli se nedá koupit už někde hotový. Lezu po netu, ale žádný shop neuvádí rozměry toho pytle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Jo jo, díky, už jsem to četl minule. Chtěl jsem jen vědět, jestli se nedá koupit už někde hotový. Lezu po netu, ale žádný shop neuvádí rozměry toho pytle. no ten Gelty je ověřenej a já jsem moc spokojenej, takže je to za dobrou cenu a na jistotu a rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 18. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Mluvil jsem s tím klukem. Není prý problém, aby ušil cokoliv. Podle vzoru to prý zmákne. Viděl jsem na fotkách, co šije, vypadá to fakt dobře. Na ICQ má nicka " gelty " a číslo 207-007-639. Já si u něj nechám asi ušít pytel na řadičku, pokud se mi nepodaří sehnat nějaký libový origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 prodám celou řadičku i s rámečkem, je to ta koženková s gumovou hlavicí z Octavie TDI rv.99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 gogo : těch se tady zbavujeme. Čtyři roky starý pytel dávám pryč a nacpu tam 2x tak starý? Nemyslel jsi vážně, že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 prodám celou řadičku i s rámečkem, je to ta koženková s gumovou hlavicí z Octavie TDI rv.99 Já jsem tohle stejný před 14 dny vyhodil. A to prosím nebyla vůbec ohmataná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 A mně by se akorát hodila,a do které že to polnice jsi to hodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_bj Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Neřešil bych jen ten pytel, vyměnil bych celou řadičku. Realizoval jsem to o uplynulém víkendu. A kde jsem tu řadičku i s pytlem koupil? Tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12011 Komplet za 4 stovky, originál Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.