zmizik.sk Vloženo 17. leden 2011 Vloženo 17. leden 2011 Skor si myslim ze otazka mala zniet - 77kW a vzadu bubny! Dufam ze to na mojom chrochtaku neuvidim, lebo inak Citovat
piskot Vloženo 18. leden 2011 Vloženo 18. leden 2011 Pán musí být úplnej profesionál podle držení volantu, předjíždění mu taky jde, hlavně na přehlednejch usecích a ještě náhodou když svítí na palubce modrá ikonka neznamená to, že motor není ještě zahřátej?? (myslím si, že když je studenej tak pro něho asi moc dobré nebudou vysoké otáčky) - ale možná že jsem úplnej lajk Citovat
zmizik.sk Vloženo 18. leden 2011 Vloženo 18. leden 2011 Modra ikonka budu asi dialkove (ale zas kam stym svietil cez den?) a inak naprosty suhlas. Citovat
Pawouk Vloženo 18. leden 2011 Vloženo 18. leden 2011 ještě náhodou když svítí na palubce modrá ikonka neznamená to, že motor není ještě zahřátej?? (myslím si, že když je studenej tak pro něho asi moc dobré nebudou vysoké otáčky) - ale možná že jsem úplnej lajk Modrá ikonka v tomto konkrétním případě je od dálkových světel (asi při tom točení volantem zavadil o páčku přepínání světel ). Modrá kontrolka studeného motoru je u verze palubní desky bez Maxi Dotu a tím pádem i bez teploměru chladící kapaliny. Citovat
piskot Vloženo 19. leden 2011 Vloženo 19. leden 2011 no vidíš to máš pravdu, dyť je tam maxík. Ale stejně je to trumbelín. Citovat
KoNG Vloženo 27. leden 2011 Vloženo 27. leden 2011 (editace) zmizik.sk jsem se spletl jak píšeš ty 77Kw a vzadu bubny ? Editováno: 27. leden 2011, autor: KoNG Citovat
FrantaU Vloženo 15. Únor 2011 Autor Vloženo 15. Únor 2011 Po dlohé době zdravim Škodováky:) ... Měl bych jednu otázku. Dá se u Roomstra TSI deaktivovat ASR? nějakým "caplíkem" na palubní desce? Jinak už jsem napjaý jak struna a jsem zvědav jestli to s autíčkem dopadne do konce měsíce jak mě slibovali:). Všem přeji pěkný den a děkuju za odpověď. Citovat
Pawouk Vloženo 15. Únor 2011 Vloženo 15. Únor 2011 ASR vypneš tlačítkem na palubní desce,hned vedle ovládání klimatizace. Citovat
FrantaU Vloženo 15. Únor 2011 Autor Vloženo 15. Únor 2011 Děkuju moc:). Vím je to trošku pitomější dotaz, ale bude to moje první škodovka a sočáasné auto ASR nemá. Tak ještě jedno díky za odpověď. Citovat
Pawouk Vloženo 15. Únor 2011 Vloženo 15. Únor 2011 V pohodě,od toho tu přece forum je. TADY si můžeš stáhnout manuál na Roomstra a studovat,co to všechno umí,nebo neumí. Citovat
FrantaU Vloženo 18. Únor 2011 Autor Vloženo 18. Únor 2011 Děkuju za "knížku i s obrázky". Tak jsem dostal včera e-mail, že auto je již na prodejně. Teď ještě musím počkat, než se přecede "státní dotace" a počítám, že tak za 14 dní je autíčko doma.... Mám radost, už teď se nemůžu dočkat... Citovat
milans14 Vloženo 18. Únor 2011 Vloženo 18. Únor 2011 Děkuju za "knížku i s obrázky". Tak jsem dostal včera e-mail, že auto je již na prodejně. Teď ještě musím počkat, než se přecede "státní dotace" a počítám, že tak za 14 dní je autíčko doma.... Mám radost, už teď se nemůžu dočkat... Dobrý večer, tou "státní dotací" máte namysli příspěvek na zakoupení vozu??Pokud ano-Vám příspěvek nejde přímo na Váš účet??Tak to je pro mne novinka.Známí kupovali nový vůz v loňském roce,zažádali cca v červenci a koncem září měli příspěvek na účtu.Pak je 6 měsícú na jeho zakoupení.O tom,že by "úřad" posílal peníze přímo autosalonu tedy nevím.A DPH za Vás vyřizuje auto salon,nebo si ho také musíte vyřídit sám?? Citovat
FrantaU Vloženo 18. Únor 2011 Autor Vloženo 18. Únor 2011 Já Vás taky zdravím. Státní dotací mám opravdu na mysli státní příspěvěk. Peníze mě přijdou na účet, žádosr mám vyřízenou. Teď potřebuji jen "bankovní převod peněz." Nechtěl jsem peníze vybíarat předčasně, protože jsem měl potvrzený příspěvěk již delší dobu a nechtěl jsem zbytečně "pokoušet" 2 měsiční lhůtu na jeho využití. Navíc každy úřad socialního zabezpečení má jen určité dny, kdy může peníze vyplatit proot budu ještě chvilku čekat. Naštěstí mám doma ještě nynější auto, takže nutně Roomstera doma nepotřebuji. S vyplacením té dotace souvisí ještě jedna věc a to ta, že jsem povinnen prodat stávající auto do 2 měsíců od vyplacení příspěvku (dotace)...Jinak žádal jsem v září a na konci prosince jsem měl příspěvek potvrzený. Jinak uřád nemá problém převést peníze přímo prodejci. Dph za mě vyřídí prodejce. Citovat
FrantaU Vloženo 3. Březen 2011 Autor Vloženo 3. Březen 2011 (editace) Zdravim, tak 7.3. je pro mě ten "velký den." Už se těšim. Editováno: 3. Březen 2011, autor: FrantaU Citovat
David C3 Vloženo 3. Březen 2011 Vloženo 3. Březen 2011 Teším se na první dojmy z auta a dsg :-) ja ho budu mít až 25.3 Citovat
Vytlacil Vloženo 7. Březen 2011 Vloženo 7. Březen 2011 Pro informaci Scout v safari metalize, mame ho od soboty... Citovat
Ciryl Vloženo 7. Březen 2011 Vloženo 7. Březen 2011 Vím, že je to trochu po delší době, ale k tomu videu... můj děda říkal: "Čára není zeď, ale jako by tam byla.", jinak, co ten řidič dělá s pravou rukou, když má automat... A pro Frantu: přeji od dnešního "velkého dne" spoustu šťastných kilometrů s krásným autíčkem Citovat
FrantaU Vloženo 7. Březen 2011 Autor Vloženo 7. Březen 2011 (editace) Ták auto je doma:). Jsem docela hodně převapen, že to auto opravdu jede. Nejsem žádný závodnik, auto jsem točil max do 3000 tisic otáček.. a po rovině to auto jede na tyto otačky 132 km/h. Pokud nepřijdou nějaké velké kopce, tak auto ani nepotřadí a bez problemu vyjede kopec, zpomali tak cca o 10 km/h. Jede to prostě hezky. Podvozek je taky dobrý auto pěkně "sedí" ikdyž na první pohled může někomu Roomster pripadat jako "krabice" ale i já jsem změnil názor.Spotřeba na to, že motor má najeto cca 100 km tak to není žadná hrůza. Při 90 km/h byla okamžitá spotřeba 5,5. Celkový průměr mám 7,4l. Převodovka řadí při krásně, pokud jedete cca do 3500 tisíc otáček, tak přeřazení poznáte, pouze podle ručičkx otáčkoměru:). Takže v tomto ohledu jsem spokojen, Pravda při cestě domů se mi rozsvítila kontrolka "závady elektroniky motoru" auto velice razantně zpomalilo cca na 30 km/h, přivolaný servisní technik řekl, že to "ještě nerozchozený ventil tubra" měl nejspíš pravdu, poté ksem zkusil auto vytočit i ke 4 tisicum a jel prostě svižněi, trochu brzda plyn a zatim se závada neopakovala. Doufám, že to ta zůstane. Všem děkuju za přání šťastých km... I já přeju hoodně štastnách km všem škodovákům Fotky dodám zítra Editováno: 7. Březen 2011, autor: FrantaU Citovat
piskot Vloženo 8. Březen 2011 Vloženo 8. Březen 2011 safari je mrda barva a ještě ve scoutu je to mrda na druhou, fakt krasavec. Citovat
Misubaro Vloženo 8. Březen 2011 Vloženo 8. Březen 2011 ..to: FrantaU......blahopreji k novemu autu a preji hooodne stastnych km............ Citovat
FrantaU Vloženo 8. Březen 2011 Autor Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Zdravím a ještě jednou děkuji za přání tady přidávám pár narychlo udělaných fotek. Editováno: 9. Březen 2011, autor: FrantaU Citovat
FrantaU Vloženo 8. Březen 2011 Autor Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Zdravím a ještě jednou děkuji za přání tady přidávám pár narychlo udělaných fotek. Editováno: 9. Březen 2011, autor: FrantaU Citovat
FrantaU Vloženo 10. Březen 2011 Autor Vloženo 10. Březen 2011 (editace) Zdravím, tak máme najeto cca 520 km. Dneska menší výlet cca 400 km. Tak přidám pár postřehů. Dneska jsem vyzkoušel Roomstera prohnat ve všech režimech. Od pomalé jízdy po městě až po rychlou jízdu po dalnici. Jel jsem od Lokte na Prahu. Kdo to tam tná, tak ví, že je tam dost kopců. Byl jsem ovšem z autíčka velice mile překvapen. Do táhlých stoupání auto dokaže jet i velice ale velice svižně. Jeden pán jedoucí ve Vectře CDTi se asi divil že ač dal plný plyn, Roomster se nedal zahambit a ukázal pánovi "svá zadní světla"... Jel jsem krátkodobě 50 km/h nad stanovenou dálnční mez. Opravdu motor překvapuje při zpáteční cestě po okrasních silnicích jsem dodržoval limity a celkovou průměrnou spotřbu po příjezdu domů, jsem měl 7l. Převodivka řadí hladce I do táhlejších spoupání motor na svůj objem táhne, nebojím se použít to slovo . Při výletě bylo auto obsazeno 3 lidmi a nějako příruční bagáží. Z auta jsem opravdu nadšen, i prostor ro cestující a zavazadla je na rozměry auta velice dobrý. Editováno: 10. Březen 2011, autor: FrantaU Citovat
milans14 Vloženo 11. Březen 2011 Vloženo 11. Březen 2011 Zdravím-FrantaU, přeji hodně spokojenosti s novým vozem a mnoho šťastných kilometrů a návratů.Chci se zeptat: ta páka na levé straně volantu je ruční ovládání plynu?? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.