Diamant Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 A-entry má aj u Seatu jasne zreteľné znaky Škoda dizajnu. Najviditeľnejšími sú prelisy na prednej kapote, ktoré vedú od predných svetiel k A-stĺpikom a potom priama línia zadných dverí vedúca okolo výrezu na zadné kolesá. Toto je pre Škodu veľmi typický znak, ktorý chýba len u Yetiho a prebojoval sa dokonca aj na 5 dverový Up! A potom je to ešte niekoľko drobností. Ohľadom FIII, trochu by narásť mohla, lebo jednak má už Škoda v ponuke menší model GC, ktorý v 5-dverovej verzii v pohode poslúži ako adekvátna náhrada pre súčasných majiteľov Felicie. A taktiež kórejci sú silná konkurencia, povedal by som, že aj väčšia. A keďže Golf od Škody koncern asi nikdy nepovolí, tak Fabii neostáva nič iné, len sa Golfu priblížiť. Yeti síce je taký mierne vyšší Golf od Škody, ale samozrejme väčšina zákazníkov Yetiho takto nevníma. Takže Škode neostáva nič iné, len okolo Golfu postaviť viacej modelov, trochu menší (FIII), trochu väčší (OIII) a mierne odlišný (Y). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Prolisy od světel ke sloupku má dnes spousta aut včetně takového Hjodadé. Zřejmě kvůli předpisům o střetu s chodci jsou totiž kapoty hozené do vrchu a u A sloupku je schod. Interier je komplet Škoda, to souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 (editace) .... A taktiež kórejci sú silná konkurencia, povedal by som, že aj väčšia. Záleží které korejce myslíš?? Já osobně vzhledově se mi líbí něco od ,,hjundaju" ALE vzhledem k tomu jak rychle a krátko vilítla nemám k tomu důvěru a plno názorů mě nepřesvědčily o dlouhodobé kvalitě a životnosti celého auta, raději sáhnu po něčem z koncernu (š,w,s). Prostě nedám na to, že během pár let se ,,někdo zlepšil" raději zvolím to čemu věřím dlouhodobě. Jinak máme doma Japonské auto, (M3). cca-7let a tady bych zase klidně volil než např O 2. Kvatila zpracování interiéru a celkové dojmy z japonce jsou dosti na úrovni (obvzlášt motor a podvozek),kvalita se mi s každým rokem jen potvrzuje! Editováno: 9. Květen 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 http://auto.sme.sk/c/6369144/skoda-octavia-s-pohonom-4x4-konci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Jen jesli je to pravda a není to jen zasklívání ,,jiných" problémů.. hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Některé noviny si žijí vlastním životem. Prý jde objednávat Scout.... http://www.novinky.cz/auto/267044-octavii-combi-4x4-koupite-jen-do-konce-mesice-pak-zmizi-z-ceniku.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 No zajimalo by me to jak to bude... ve firme potrebujeme objednat minimalne 2 auta se 4x4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Slovenska limitovana edicia Roomster Bicolour: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Hódně povedený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Jeste existuje jedna verze toho polepu na blatniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 ta druhá podoba polepu jednoznačně vítězí, u té první to blatníkové ukončení je fuj........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 (editace) neviem ako vam, ale mne na tom celom riadne vadi, ze okolo tesneni okien presvitaju linky povodnej bielej... Editováno: 17. Červen 2012, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Asi před dvěma měsícema jsem viděl tuhle kombinaci naživo, ty linky tam opravdu trochu prosvítají, záleží přitom na úhlu pohledu. Docela by mě zajímalo, jestli jde o záměr a nebo jednoduše olepení včetně okrajů není technicky možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Druha varianta je ta spravna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 (editace) Viděl sem videjko jak mechanici oblepovali celé auto a tam to možné bylo.. teda okolo těch oken,vyndali i kliky a vše pěkně zapravili.. Vadu to mělo jinou, protože to byl polep karbon a mělo to jemné drážky což se prý hodně špatně čistí.. (Dá se to chápat u škody si nikdo nehrál). A když už tak by to šlo určitě schovat, třeba i barvou Editováno: 17. Červen 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 ...a co tento model, nečetl jsem detaily jen mě zaujal obr. roomstra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.