Hanezz 1.6 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Čau všichni,právě se mi stalo že jsem si odemknul auto (Octa r.v.98 1.6 SR) dálkou a zůstalo mi svítit stropní světlo a zaboha nezhasne a nejde mi zamknou ani dálkou ani klíčkem (řidič.spolujezdec ani kufr) ,četl jsem ty různá téma a sem z toho akorát jelen Nemá někdo nějakou radu ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Zkus odpojit stropní světlo, jestli to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanezz 1.6 Vloženo 15. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Takže rozebráno a jakmile se odpojí ridičův zámek tak vše funguje,takže teď babo raď ? připojením jiného zámku to opět habruje kabely se kompletně propípaly a nikde není vidět známka poškození,jinak celej zámek na klíč se jen otáčí a není ani slyšet jak cvakají ty mikrospínače takže mi nezbyde asi sehnat nový zámek s klíčem plus mechanizmus to by se z toho jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 (editace) vyměň jen ten mikrospínač(e) nebo studeňák Editováno: 19. leden 2011, autor: Albert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanezz 1.6 Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 takže myslíš že to bude tím ? už mě to leze na mozek asi to zůstává zaseknutý na odemykacím vstupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.