Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

trosku som sa stratil, co a kam chces pripajat?

osvětlení nohou na stropní lampičku na kabeli ve sloupku na levé straně

cerveno cierna +12

hneda kostra

Wojnar:

procesor ma vyhodu, ze se to da libovolne vyladit, ale pro spoustu lidi je to velka prekazka, jeste k tomu se nemuze napajet 12v, musi se resit stabilizace

resil bych to nejak jednoduseji, napr. pro vozidla co maji regulaci osvetleni interieru

post-35633-0-72323600-1369470083_thumb.p

pro ty co regulator nemaji, tak k regulaci pouzit treba stabilizator zapojeny jako zdroj proudu pro budeni ledek

post-35633-0-90164200-1369470093_thumb.p

funkce je stejna jako u tveho obvodu:

sviti interier - sviti ledky tlumene

otevrou se dvere (nebo si to muze dat u lampicky az za vypinac, pak teda i kdyz ji zapne vypinacem) - sviti naplno

stropni lampicka zhasina postupne, tak i prechod z plneho svitu do tlumeneho (zhasleho) bude pustupny

• 2 měsíce později...

Podělím se s vámi o zkušenosti s tímto tématem u mé O1 97 - modelový rok 98 s lampičkou která má ovladač šíbru nejsou kabely - šedomodrý kabel + červený kabel, je tam hnědomodrý, černomodrý (ten není nikam zapojen lampička pod ním nemá žádný pin), černočervený a hnědý, Po přezkoušení multimetrem jsem zjistil že ani jedna kombinace nebude fungovat tak aby při zaplém světýlku fungoval odvod k nohám. Takže jsem musel sundat stínítko odchlípnout kousek stropnice, protáhnout káblík a napájet k patici na hlavní sufitku a takhle to valí jak má, když pustím lampičku, odemču nebo otevřu dveře nebo vytáhnu klíček ze zapalování :) a také to plynule pohasíná :). K nohám jsem použil zalitý led pásek o délce 7,5cm 3 moduly dohromady 18 Ledek (svítí krásně barva teple bílá nemám moc rád tuzing typu fást a fjůrijus :D) řidič a spolujezdec jsou takto řešeni, kastlík pod ovladačem topení jeden modul o třech červených led napojený na podsvícení popelníku dá se regulovat, a když už jsem byl v tom tak jsem vyřešil i zadní popelník který nesvítil a nechtělo se mi dávat 130kč za žárovičku ve škodovce, jeden modul led pásku o třech bílích napojený místo původního světýlka. Cena všeho byla jako za žárovičku do zadního popelníku ve škodovce :D :D... Pokud někdo bude chtít tak sem hodím nějaké foto :)

Upraveno od wdave

• 3 týdny později...

Já mám bilé osvětlení se samostaným vypinačem, vypadá to dobře, jak nafotím, dám sem fotky :-)

Zlobí mi spínač na octavii 99ka tam je spínač v zámku že ? neměl by ho někdo ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.