patrikcevela Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 trosku som sa stratil, co a kam chces pripajat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 osvětlení nohou na stropní lampičku na kabeli ve sloupku na levé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 cerveno cierna +12 hneda kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Wojnar: procesor ma vyhodu, ze se to da libovolne vyladit, ale pro spoustu lidi je to velka prekazka, jeste k tomu se nemuze napajet 12v, musi se resit stabilizace resil bych to nejak jednoduseji, napr. pro vozidla co maji regulaci osvetleni interieru pro ty co regulator nemaji, tak k regulaci pouzit treba stabilizator zapojeny jako zdroj proudu pro budeni ledek funkce je stejna jako u tveho obvodu: sviti interier - sviti ledky tlumene otevrou se dvere (nebo si to muze dat u lampicky az za vypinac, pak teda i kdyz ji zapne vypinacem) - sviti naplno stropni lampicka zhasina postupne, tak i prechod z plneho svitu do tlumeneho (zhasleho) bude pustupny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 (editace) Podělím se s vámi o zkušenosti s tímto tématem u mé O1 97 - modelový rok 98 s lampičkou která má ovladač šíbru nejsou kabely - šedomodrý kabel + červený kabel, je tam hnědomodrý, černomodrý (ten není nikam zapojen lampička pod ním nemá žádný pin), černočervený a hnědý, Po přezkoušení multimetrem jsem zjistil že ani jedna kombinace nebude fungovat tak aby při zaplém světýlku fungoval odvod k nohám. Takže jsem musel sundat stínítko odchlípnout kousek stropnice, protáhnout káblík a napájet k patici na hlavní sufitku a takhle to valí jak má, když pustím lampičku, odemču nebo otevřu dveře nebo vytáhnu klíček ze zapalování a také to plynule pohasíná . K nohám jsem použil zalitý led pásek o délce 7,5cm 3 moduly dohromady 18 Ledek (svítí krásně barva teple bílá nemám moc rád tuzing typu fást a fjůrijus ) řidič a spolujezdec jsou takto řešeni, kastlík pod ovladačem topení jeden modul o třech červených led napojený na podsvícení popelníku dá se regulovat, a když už jsem byl v tom tak jsem vyřešil i zadní popelník který nesvítil a nechtělo se mi dávat 130kč za žárovičku ve škodovce, jeden modul led pásku o třech bílích napojený místo původního světýlka. Cena všeho byla jako za žárovičku do zadního popelníku ve škodovce :D... Pokud někdo bude chtít tak sem hodím nějaké foto Editováno: 2. Srpen 2013, autor: wdave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Já mám bilé osvětlení se samostaným vypinačem, vypadá to dobře, jak nafotím, dám sem fotky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Zlobí mi spínač na octavii 99ka tam je spínač v zámku že ? neměl by ho někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Tady objednej: http://www.tme.eu/cz/details/v4nct7/konektorove-mikrospinace/saia-burgess/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.