DOMINIK 23 Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 (editace) Ahoj zjistil jsem,že nemám žádný signál na hallově snímači otáček vačky...chyba 0515 G40,nemaměřil jsem ani ťuk...ale nevím jak to čidlo vyměnit,musí se sundat i ozubené kolo od vačky? Editováno: 15. leden 2011, autor: DOMINIK 23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOMINIK 23 Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) tak že čidlo vyměněno téma smazat díky Editováno: 23. leden 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 mohl by jsi mi sem napsat stručný popis jak jsi ho vyměnil?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOMINIK 23 Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 jasně nebyl jsem na to sám,jel jsem ke známému,tak že rozvody by měly jít dolů,ale vyzrály jsme nad tím aby se nemuselo odstrojovat a nastavovat,tak se nastavila horní úvrať pro jistotu...pak se na řemenu udělala ryska a taky na ozubeném kole vačky.Samozdřejmě musíš před tím sundat kryt motoru a kryt rozvodu.No nakonec se vzal kus delšího drátu a v místě rysky na řemenu se stáhl a jeden zařadil pětku a držel brzdu a druhý povolil šroub na vačkové řemenici.. povolíš kladku...odšroubuje se šroub a já jsem druhý konec drátu zajistil na kufru kapoty nahoře a kamarád stáhl kolo...zůstane zavěšené i s řemenem nehnutě...pak povolíš dva šrouby 13 a 10 na čidle a vyměníš utáhneš ve správné poloze.Opatrně pak nasadíš zpět řemenici vačky utáhneš a utáhneš kladku na napětí remenu, hotovo i s kecáním kolem práce to trvalo 45min.pak jsem vymazal chybu v diagnostice a nastartoval na první otočení je to taková alternativa,ale ušetřílo se práce i peníze v servisu...chtěli za práci 1500kč!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.