Přejít na obsah

Nadmerné dymenie z výfuku

Jeremiáš_SK

Doporučené příspěvky

Mám pocit, že mi auto nejako privela dymí z výfuku. Včera v noci som čakal na kámoša a ako tak som čakal, tak som pozrel do spätných zdkadiel a za autom bolo pomerne vela bieleho dymu. Po takých 5 minútach, čo som tam stál bol dym už takmer okolo celého auta, aj pred autom. Žiadne zmeny v správani sa auta a motora som nespozoroval. Pri jazde som dymenie tiež nespozoroval, len keď stojím na mieste, tak sa okolo auta začne hromadiť pomerne vela dymu. Je to normálne, alebo bude niekde problém? Za rady vopred Ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Môže to byť, aj tým počasím, lebo napr. dnes už to nerobilo. Ak tou "vodou" máš na mysli chladiacu kvapalinu, tak tú som zrovna pred zimou dolieval, lebo som jej mal už dosť málo, ale predtým som ju tam mal min. dva roky, môžno dlhšie, bez toho, aby som spozoroval nejaké velké úniky, takže nemyslím si, že by nejako unikala, ale pre istotu určite pozriem. Olej som tiež kontroloval a ten sa mi vôbec nemíňa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...