Jeremiáš_SK Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Mám pocit, že mi auto nejako privela dymí z výfuku. Včera v noci som čakal na kámoša a ako tak som čakal, tak som pozrel do spätných zdkadiel a za autom bolo pomerne vela bieleho dymu. Po takých 5 minútach, čo som tam stál bol dym už takmer okolo celého auta, aj pred autom. Žiadne zmeny v správani sa auta a motora som nespozoroval. Pri jazde som dymenie tiež nespozoroval, len keď stojím na mieste, tak sa okolo auta začne hromadiť pomerne vela dymu. Je to normálne, alebo bude niekde problém? Za rady vopred Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Zrovna včera bylo počasí kdy se plyny zrovna moc nerozpouštěly, do toho když je bezvětří a mlha; takže to klidně mohlo být jen tím. Ztrácí se ti voda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 17. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Môže to byť, aj tým počasím, lebo napr. dnes už to nerobilo. Ak tou "vodou" máš na mysli chladiacu kvapalinu, tak tú som zrovna pred zimou dolieval, lebo som jej mal už dosť málo, ale predtým som ju tam mal min. dva roky, môžno dlhšie, bez toho, aby som spozoroval nejaké velké úniky, takže nemyslím si, že by nejako unikala, ale pre istotu určite pozriem. Olej som tiež kontroloval a ten sa mi vôbec nemíňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.