Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem si do nového auta pořídil nový držák na mobil s představou, že půjde připevnit i na palubku. Jenže nějak to nedrží, holt nikdo nikde nepíše, že to na drsném povrchu nefunguje :help: . Máte někdo zkušenost či řešení jak to stabilně umístit mimo čelní sklo - hlavně tedy funkčně. Má představa je na palubku vlevo vedle volantu ..

R6_CR-119_240x240.png

Vloženo

nad tím samozřejmě už přemýšlím, jen zjišťuji, zda má někdo konkrétní zkušenost s FUNKČNÍM doplňkem, neb ten originální absolutně nedrží .. abych nekoupil další "kolečko" lépící co nelepí a je jen na prd ..

Vloženo

nedávno jsem tenhle držák montoval místo původního držáku na starej telefon použil jsem ten původní plech co drží na jednom šroubku pod autorádiem, z tohohle jsem odšrouboval to cucátko na sklo a přišrouboval jsem ten samotnej držák na původní plech...drží perfektně.... plech za ním není téměř vidět..... ale je vpravo u rádia .......

J.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Taky jsem koupil kolečko originál a bylo na prd, ale stačilo pár metrů oboustranné lepící pásky a trocha šokovnosti s vymodelováním vypouknutí a nikdo by nepoznal, že ono kolečko drží oboustranná páska:-) A navigace funguje vesele a sklo mám prázdné:-)

Tak co bratře, přišel jsi na jiné řešení? :smich:

post-35704-0-83830500-1296403492_thumb.j

Editováno: , autor: Pavel Janík
  • o 9 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 6 let později...
Vloženo

Manželka si ted chce koupit nový držák na gpsku do jejího auta a tak společně vybíráme... ona našla totu společnost, ale příjdou mi ty držák celkem velké... na druhou stranu cena není špatná tak nevím... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...