petrjanik Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Tak jsem si do nového auta pořídil nový držák na mobil s představou, že půjde připevnit i na palubku. Jenže nějak to nedrží, holt nikdo nikde nepíše, že to na drsném povrchu nefunguje . Máte někdo zkušenost či řešení jak to stabilně umístit mimo čelní sklo - hlavně tedy funkčně. Má představa je na palubku vlevo vedle volantu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pištáčik Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Čo samolepiaci disk na palubku, napríklad od Garmin? http://www.alza.cz/garmin-samolepici-disk-na-palubni-desku-d136940.htm?kampan=zbozi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 nad tím samozřejmě už přemýšlím, jen zjišťuji, zda má někdo konkrétní zkušenost s FUNKČNÍM doplňkem, neb ten originální absolutně nedrží .. abych nekoupil další "kolečko" lépící co nelepí a je jen na prd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 nedávno jsem tenhle držák montoval místo původního držáku na starej telefon použil jsem ten původní plech co drží na jednom šroubku pod autorádiem, z tohohle jsem odšrouboval to cucátko na sklo a přišrouboval jsem ten samotnej držák na původní plech...drží perfektně.... plech za ním není téměř vidět..... ale je vpravo u rádia ....... J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Janík Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 (editace) Taky jsem koupil kolečko originál a bylo na prd, ale stačilo pár metrů oboustranné lepící pásky a trocha šokovnosti s vymodelováním vypouknutí a nikdo by nepoznal, že ono kolečko drží oboustranná páska:-) A navigace funguje vesele a sklo mám prázdné:-) Tak co bratře, přišel jsi na jiné řešení? Editováno: 30. leden 2011, autor: Pavel Janík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 No a co brodit???? asi takhle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Janík Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Tak jak si to nakonec vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 23. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 (editace) tak jsem se na to původně vy..... až jsem našel tohle .. http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649 .. perfektní věc - můžu mít v autě, vzít na kolo či na pracovní stůl .. Editováno: 3. Duben 2012, autor: petrjanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamalioo Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Manželka si ted chce koupit nový držák na gpsku do jejího auta a tak společně vybíráme... ona našla totu společnost, ale příjdou mi ty držák celkem velké... na druhou stranu cena není špatná tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.