Capricho Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Zdravím, možná je to zbytečná otázka ale pořád nad tím přemýšlím. Mám starší octavii 1,8 20V r.v. 1999 jezdí sice pořád slušně, ale zdá se mi že motor už netáhne tak jako dřív jako kdyby trochu ubývali koníky. Šel by motor nějak lehce oživit? třeba vyměnit svíčky nebo něco pročistit a podobně nemyslím kompletním generálku. diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekbroucek Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Já bach to viděl tak do 10 000Kč - komplet GO hlavy 5000Kč(to stálo mě-srovnání,výměna vodítek,guferka a sedla) - výměna píst. kroužku 1200Kč - rozvody 2500Kč když to budeš dělat doma sám tak práce 0Kč a máš GO motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Ono taky asi hodne zalezi kolik mas najeto, a taky jak mas zajeto. Jinak ja sem pri 270tis delal presne tuhle GO,jak je tady popsano.Hezky jsem si ji znova zajel a jsem spokeny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Já jsem taky dělal takovou polo GO motoru, protože mi žral olej a tak jsem vyměnil gufera na ventilech, pístní kroužky, škrtící klapku (byla špatná) a veškeré těsnění na motoru (pod hlavou, výfuk atd.) a musím říct, že i když motor ještě zajíždím (mám najetých cca 780 km), tak jede o hodně líp než předtím, takže jsem s touto opravou nadmíru spokojenej PS: nyní mám celkově najeto 199 700 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricho Vloženo 22. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2011 diky za rady. ja mam najeto necelych 190 000km a nejvetsi zavada je ze mi neco desivym zpusobem cvaka kdyz zapnu klimu a taky to sezere mraky vykonu. remen se stejne bude brzo menit tak se do toho asi pustim. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Kamil_ Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 V 21. 1. 2011 na 20:41, Konny napsal: Já jsem taky dělal takovou polo GO motoru, protože mi žral olej a tak jsem vyměnil gufera na ventilech, pístní kroužky, škrtící klapku (byla špatná) a veškeré těsnění na motoru (pod hlavou, výfuk atd.) a musím říct, že i když motor ještě zajíždím (mám najetých cca 780 km), tak jede o hodně líp než předtím, takže jsem s touto opravou nadmíru spokojenej PS: nyní mám celkově najeto 199 700 km Ja bych rad neco udelal spis s tim kravalem meho motoru. Sic mam vymeneny postupne predni,stredovy,zadni dil vyfuku,tak to za autem duni jak kdyz je vyfuk deravy a samotny motor kdyz si otevru kapotu je celkem hlucny. Dokonce kdyz mam stazene okenko u spolujezdce a projizdim kolem nejake vyssi steny,tak slysim kovove cvakani asi ventilu. Navic kdyz startuju tak se celkem dost klepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.