Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte nekdo jak se dá vyjmout autorádio ze středniho panelu jedná se o typ s odnimatelným přednim panelem a bylo nymontovánojiž od výrobce , obvyklě stlačení plochých pružin po stranách nefunguje a nemůžu ho vyndat ani náhodou a demontovat celý panel se mi nechce , neznáte nekdo figl jak radio vyndat ?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Díky všwm radio je venku dneska jsem na to pčiěšel má po straných dve obdelničkový dirky tak 1,5milimetru široký a cca 1,2cm vysoký do nich sem zastrčil dva slabý dlouhý štopubováčka asi tak cm jsem je zzasunul dovnitžku tema skulinama a potom jse m rukojeti roztahnul od sebe a třetim šrozbovakem jsm povatahnul o kousek radio ven a pak už šlo vytahnout

Po stranách má dvě plochy pružinky s kotvičkama na jejich konci a ty jsou blíž k zadni straně radila přijnejtovaný a ve přední čáísti jsou napružený tak že od radia jsou vzdalený asi o 5 mm a ty se musí stlačit aby se zamačkly do cnitřku dražjky v raduiu a podržet zamačkly a potom vtahnout radio , jen sem si přál v tu chvikli mít třetí ruku aby to bylo jednodišší a nebo nekoho s sebou ale už je mrcha venku zaplat buh a

A asi zejtra pujdu zkusit zmeřit proud , jinak když mám odpojenou baterku tka normelně je tedka už vic jak mesic v aute přijdu připijím ji a na první drc to chytne takže tonení baterkou ael neco to žere v aitě , uvidíme pujdu meřit proud po jednotlivejch pojistkach jestli nekd nenajdu nějakej velkej odber co by to mohlo bejt

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...