sadraj Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Nevíte nekdo jak se dá vyjmout autorádio ze středniho panelu jedná se o typ s odnimatelným přednim panelem a bylo nymontovánojiž od výrobce , obvyklě stlačení plochých pružin po stranách nefunguje a nemůžu ho vyndat ani náhodou a demontovat celý panel se mi nechce , neznáte nekdo figl jak radio vyndat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 namontované ve Feldě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadraj Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Díky všwm radio je venku dneska jsem na to pčiěšel má po straných dve obdelničkový dirky tak 1,5milimetru široký a cca 1,2cm vysoký do nich sem zastrčil dva slabý dlouhý štopubováčka asi tak cm jsem je zzasunul dovnitžku tema skulinama a potom jse m rukojeti roztahnul od sebe a třetim šrozbovakem jsm povatahnul o kousek radio ven a pak už šlo vytahnout Po stranách má dvě plochy pružinky s kotvičkama na jejich konci a ty jsou blíž k zadni straně radila přijnejtovaný a ve přední čáísti jsou napružený tak že od radia jsou vzdalený asi o 5 mm a ty se musí stlačit aby se zamačkly do cnitřku dražjky v raduiu a podržet zamačkly a potom vtahnout radio , jen sem si přál v tu chvikli mít třetí ruku aby to bylo jednodišší a nebo nekoho s sebou ale už je mrcha venku zaplat buh a A asi zejtra pujdu zkusit zmeřit proud , jinak když mám odpojenou baterku tka normelně je tedka už vic jak mesic v aute přijdu připijím ji a na první drc to chytne takže tonení baterkou ael neco to žere v aitě , uvidíme pujdu meřit proud po jednotlivejch pojistkach jestli nekd nenajdu nějakej velkej odber co by to mohlo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.