Přejít na obsah

Vypálené žiarovky

Tomino Men.

Doporučené příspěvky

Já mám podobný problém, ve čtvrtek se mi rozsvítila kontrolka vypálené žárovky, zastavil jsem a nechal motor běžet a zjistil jsem, že nesvítí levá horní zadní obrysovka. Včera kontrolka nesvítila, dnes zase ano a asi jsem na Yetíka moc opatrný, ale nepovedlo se mi odmontovat zadní skupinovku, už jsem klesl tak hluboko, že jsem četl i návod, ale po odšroubování jistících šroubu nedokážu povytáhnout plast světla směrem dozadu, nějak to tam drží potvora a já mám obavy abych něco neulomil, nemáte na to někdo nějaký fígl ??? :kol-129:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to dnes rano uz tiez nerobilo..

A navyse mi tak pred dvoma tyzdnami svietelo zhavenie. Vypol som motor, zapol, nic. Zavolal do ŠA Slovensko, tam mi odporucili navstivit servis.

Zapnem opat a uz nesvieti... :prc:

Jeden z dovodov preco som predal Citroena bola chybna elektronika, nepreslo tyzdna, aby sa na tom nieco neposralo.. Za ucty zo servisu by som si kupil fabiu.

Kupim yetiho a zase elektrika? Toto mi nerobte...

Odkaz ke komentáři

Me se to obcas taky stalo ze se rozsvitila kontrolka prasklych zarovek ze jsou praskla zadni obrysova svetla L+P(vetsinou to bylo kdyz jsem odemkl a rozsvitila se svetla - Leaving Home a zapnul jsem zapalovani kdyz svetla jeste svitila)

Je na to dilenska akce ve skodovce kde prehraji SW v jednotce. Od te doby uz mi to nedela.

Ale tohle plati pokud jsou opravdu zarovky OK

Odkaz ke komentáři

Já mám podobný problém, ve čtvrtek se mi rozsvítila kontrolka vypálené žárovky, zastavil jsem a nechal motor běžet a zjistil jsem, že nesvítí levá horní zadní obrysovka. Včera kontrolka nesvítila, dnes zase ano a asi jsem na Yetíka moc opatrný, ale nepovedlo se mi odmontovat zadní skupinovku, už jsem klesl tak hluboko, že jsem četl i návod, ale po odšroubování jistících šroubu nedokážu povytáhnout plast světla směrem dozadu, nějak to tam drží potvora a já mám obavy abych něco neulomil, nemáte na to někdo nějaký fígl ??? :kol-129:

Neboj se pořádně zabrat směrem dozadu. Na světle jsou takové gumové pojistky které je třeba překonat právě tahem dozadu. Při nasazování naopak. Tak mnoho zdaru.

Odkaz ke komentáři

Neboj se pořádně zabrat směrem dozadu. Na světle jsou takové gumové pojistky které je třeba překonat právě tahem dozadu. Při nasazování naopak. Tak mnoho zdaru.

Tak jsem na to použil hrubé násilí a skupinovku opravdu vyškubl směrem dozadu, je na to potřeba dost síla, protože ta gumová vodítka jsou teda dost natěsno a nejsou ještě moc ochozená, zřejmě jsem na to moc opatrný a bál sem se, že mi tam něco praskne, Milane13 díky za radu :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

ja mam (skoro, trochu menej) to same v blede modrem akurat bez xenonov (tiež 04/10) a je to tam. a na moje počudovanie maxík vypisuje aj konkrétnu žiarovku :palec2:

Asi zainvestujem do tohoto..

http://shop.rfsystem.sk/led-osvetlenie-spz/111-vw-led-osvetlenie-spz-v1.html

Máte to už niekto? Pasuje to vôbec do Yetíka?

dík.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...