Majký Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 pro info jedna šikovná stránka s písty nejen pro tento motor http://www.motorenteile.mahle.com/eLIZA/mahle/query/vehicle/byParams?cocoon-action-5e32481b8c305f76562d5c18400349411d35484f:VehicleQueryResult:queryProductDetails&/result/selector/nodePath=/20341/relatedEngines/16158/relatedProducts/89770#spa-2051528142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 vše chci zjistit před rozhozením zda vrazím do motoru ty prachy tak chci jeho dobrou životnost a ne hledat za rok náhradní motor. Tak mě teď dělaj výbrus + ty věci co k tomu patří...sem zvědavej, jak na spotřebu tak na výdrž motoru anebo místo 16V rovnou 20V hehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 A skodovka už nepredava polo motor alebo je to nerentabilne ? lebo ked si zoberiem co stoja piesty+ vybrus + praca.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Tak mě teď dělaj výbrus + ty věci co k tomu patří...sem zvědavej, jak na spotřebu tak na výdrž motoru anebo místo 16V rovnou 20V hehehe mám to nějaký pátek hotové a zatím super, stále kontroluji olej a nepřidávám ani kapku (najednou takové divné ), tak snad to dopadne vše dobře, kde ti to dělají? po složení motor táhne lépe od spodních otáček, ale zase tam není takové probuzení od těch 4.000 otáček . zatím není moc zajetý a stále se to zlepšuje tak uvidíme jak to bude lítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 K tomu zajíždění - když jsem koupil Drobka (1,4 16V 63kW), měl na tachometru 18 200km - ověřeno trojitou kontrolou, skutečně nebyl stočený. Motor byl ještě dost syrový, ale tahal fest. Dnes má "na hrbu" dvojnásobek a je o poznání živější, kopce které po koupi vyjížděl na 3. dnes vyjíždí s totožnou zátěží na 4. a dlouhodobá průměrná spotřeba podle PP klesla o cca 0,3l. Něco asi má "na svědomí" i to, že už jsem si zvykl a naučil se jeho vlastností využívat. Nic na motoru kromě oleje a svíček není měněno. Takže se můžeš těšit na hezké zajíždění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.