Vlasta87 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Zdravím, potřeboval bych vyměnit žárovky v parkovačkách, nechce se mi s tím do servisu a nevím jak se tam dostat. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 přední,zadní,boční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Facelift, nefacelift? Čočkové, nečočkové? Princip je ale vždy stejný - dostat se zezadu k žárovce a vytáhnout ji i s uchycením, je to tam jen nacvalé. Vždycky je ale dobré napsat o jaké auto se jedná, například u Fabie po faceliftu s čočkovými světly je vzadu gumová krytka, která se sundá a vytáhnou se žárovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 ...a taky je to většinou popsané v návodu k obsluze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta87 Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 je to roomster před faceliftem, jde o parkovačky v předu, světla s čočkou. Je tam ta gumová krytka. A to se dá vytáhnout normálně rukou, nemůžu se tam dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) jestli máš čas a jestli je to v záruce,tak zajed do servisu a musejí ti uznat reklamaci,jestli ti řeknou,že žárovka je spotřební zboží,tak jim řekni,že má taky nárok na záruku. jinak se podíváš na světlo a vedle té velké gumové krytky(tam je H7) je taková patice-tj blinkr a pod tou paticí je taková zátka a pod ní je pozička Editováno: 23. leden 2011, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta87 Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Ano vím kde se nachází,ale nemužu na ní dosáhnout, abych ji vytáhl ven. V záruce není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 ted nevím,jestli to má zobáčky jak O2,nebo tam to je jenom nasunutý,zkus opatrně zatáhnout za dráty,.třeba v passatu musíš tahat tak velice,že to musíš mět aji zabržděný.U O2 to dělám špičatýma kleštěmi,ale tam se vydělá světlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta87 Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 za dráty jsem to zkoušel a nešlo to,měl jsem strach abych je neurval, tam se žádnými kleštěmi nedostanu, mám strach jestli s to světlo taky nemusí vydělat, ale do toho se mi vůbec nechce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 u fabie/R demontáž světla značí i demontáž nárazníku.Zkus dlouhý kleště a zrcátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 nekde sem to tady uz daval. Taky sem se toho bal, vyrobil pripravek, abych to uvolnil, ale proste se musi tahat za kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonder Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Tak teď jsem parkovačku vymněnil.Potvrzuji, že se to musí brutálně vyškubnout za kabely.Až jsem se divil, že to dráty vydržely.Nejsou tam žádné západky, je to tam lopaťácky jenom nacvaklé. Tady platí jenom jedno: Co nejde silou, jde ještě větší silou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 tak som to dnes vyskušal ! funguje to .. Co nejde silou, jde ještě větší silou! dik za tip ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuDr. Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Ahoj... včera sem si koupil LEDkový parkovačky, aby to svítilo stejně hezky bíle jako hlavní světla. Zastavil sem si v garáži v nákupáku, že to rychle prohodím, ale vono prd. Sundal sem tu krytku gumovou a je to tam tak utopený, že se to nedá ani pořádně chytnout a drží jako prase. Půl hodiny sem se s tím sral a nic. Máte někdo nějaký rady jak na to? Popřípadě jak vyndat světlomet pro lepší přístup? Díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Za kabely a skubnout , jinak to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuDr. Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 To už sem taky zkoušel, ale drží to jak sviňa a nechchi ty kabely urvat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Neurves , skubej a vem si par naplasti , je to vazne prasarne to vytahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Nebo nějaké staré tenčí látkové rukavice .. Já to vytahoval také za kabely a neurval jsem je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Sice je to staré téma, ale zrovna sám řeším. Drží to jak čert + málo místa, asi to vážně chce si udělat přípravek https://youtu.be/24yamidlEL4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimi97 Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Pokud potřebujete někdo ty parkovačky vyměnit, nabízím volné ruce, já si s tím užil své, ale už vím jak na to. Praha-Mladá Boleslav-Turnov a blízké okolí Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.