Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

mám služební Yeti 2.0TDI 81kW, poprvé jsem se setkala s Climatronicem. Teď je zima, tak zapínám topení. Současně s topením se aktivuje i AC, což jsem zjistila po pár jízdách, tak je teď vždy manuálně vypnu a nechámpuštěné pouze vytápění. Problém je ten, že když jsem AC dříve nevypínala, tak po ukončení jízdy a vypnutí motoru byla slyšet dojíždějící klimatizace (takový ten rachot z motoru), což je obvyklé, ALE neobvyklé bylo, že to doprovázel puch jak ze spálené gumy. Auto je fungl nové, najeto má teď 1600km, z čehož 1300 jsem najela já, prvních 300km šéf. Je mi to divné, máte někdo zkušenosti podobného charakteru?Děkuji za info.

Dobrý den,

mám služební Yeti 2.0TDI 81kW, poprvé jsem se setkala s Climatronicem. Teď je zima, tak zapínám topení. Současně s topením se aktivuje i AC, což jsem zjistila po pár jízdách, tak je teď vždy manuálně vypnu a nechámpuštěné pouze vytápění. Problém je ten, že když jsem AC dříve nevypínala, tak po ukončení jízdy a vypnutí motoru byla slyšet dojíždějící klimatizace (takový ten rachot z motoru), což je obvyklé, ALE neobvyklé bylo, že to doprovázel puch jak ze spálené gumy. Auto je fungl nové, najeto má teď 1600km, z čehož 1300 jsem najela já, prvních 300km šéf. Je mi to divné, máte někdo zkušenosti podobného charakteru?Děkuji za info.

Mám poloautomatickou klimu Climatic a klima se mi zapíná (i teď v zimě), když to mám nasměrováno na čelní sklo (vzduch z klimy je sušší a pomáhá rychleji sklo odmlžit).

Upraveno od jarek95

Zdravím, dle mého názoru nemá tento jev ( hluk + uvedený zápach ), nic společného s klimou, ale s filtrem pevných částic . Pravděpodobně jste vypnula motor ve chvíli, kdy docházelo k spalování sazí ve filtru. Příčinou hluku byl ventilátor chlazení a zápach je typický pro tento jev. Nejedná se o závadu a je to normální funkce , která se pravidelně opakuje. Jen můj názor a odpozorováno u svého vozu. V případě pochybností je lepší navštívit servis.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.