domikral Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Zdravím Vás všechny.Mám auto od novýho asi 7 let a pořád žere olej.V servisu mi zamávali před nosem návodem,že škoda může brát na 1000km až 1l oleje.Moc se mi to ale nezamlouvá.Zkoušel jsem i jednou měnit značku oleje,ale nepomohlo to.Dá se stím něco dělat?Dík za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 co používáš za olej?? už to tady bylo několikrát řešeno, chce to vyměnit gumičky u ventilů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domikral Vloženo 26. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2011 (editace) dík za radu.Používal jsem od novýho castrol TXT a ted castrol magnatec 5W 40 Editováno: 27. leden 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.