Fujitsubo Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou na O1 face výbava elegance, orogo repra?? Ja akorat vim, že vepředu jsou 4x zadní dveře 2x a plato(liftback)2x. Potřeboval bych značku a výkon díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 jsou tam blaupunkty, ale označení ti neřeknu, v autě je už nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Ještě jsem je venku neměl, ale podle fotek v tomhle článku http://www.skodahome.cz/garaz-skoda/1150-vymena-reproduktoru-v-octavii.html tam můžou být taky repro od fy Isophen - made in Tunesia. Výkon neuveden, jen impedance 4ohmy . Do Fabií dává Škodovka TVM - Tesla Valašské Meziříčí, takže na Blaupunkty bych si nevsadil ani Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 (editace) Na rozdíl od Tebe já ty repráky už venku měl, když jsem si dával MDF podložky, takže potvrzuji slova brc.majkl. Jsou tam i Blaupunkt-y. Číže odpověď není jednoznačná. Editováno: 5. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Jj, Škodofka umí překvapit, v tomto případě tedy příjemně. Mám koupené ty MDF držáky repráků, teď budu napnutý, co tam najdu, až se do toho pustím. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenFlyinArrow Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Ahoj aj ja mám výbavu elegance a sú tam na 100% repro. značky Blaupunkt(ale také sú v každej)- co sa týka stredobasákov (predok- okrúhle 16 cm, zadné- ovály 4x6). V rohoch dvier sú už výškové od TVM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 ... až se do toho pustím. ... Jestli tam bude víc než jen "Blaupunkt" nebo "Isophen" nebo něco jiného, tak nezapomeň na Fujitsubo a opiš všechno a hoď sem. Já už tímto procesem prošel, ale dřív než tady padl tento dotaz. Budeš sundávat i vyškáče, takže aspoň o předku budeme mít jasno. Ikdyž jen na půl ...značky Blaupunkt(ale také sú v každej)... To jsem si myslel taky do doby než jsem se podíval na odkaz co cem hodil Carlo. Evidentně jsou od prvovýroby, žádný dodatečný pozdější bastl, podle konektorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenFlyinArrow Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 (editace) Máš pravdu. Fíha tak ten sa mi páči viacej ako bol v mojom ale aj tak mám svoje origo reproduktory stále odložené, v MDF doske hrali pekné stredy, a mali super papierové basy Editováno: 7. Únor 2011, autor: Wojnar Co měla znamenat ta prázdná citace? Notabene zbytečná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEER Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Při koupi mělo auto někakej dobastlenej nestandartní konektor k autorádiu. Nechal jsem si namontovat standartní konektor a namontoval rádio ( neorigo Blaupunkt ). Repro mám pouze vepředu. Zvuk je ale úplně katastrofální. Basy to skoro nehraje, trochu středy a nepříjemý výšky. Jsou tam z výroby tak strašný reproduktory? Nebo mám špatně zapojenej ten konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) ...i to je možné...může to být špatnou polaritou reproduktorů...pokud má jeden obráceně + a - tak hraje v protifázi.Překontroluj zapojení podle tohoto schematu... Editováno: 20. Červen 2011, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.