Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jaké jsou na O1 face výbava elegance, orogo repra?? Ja akorat vim, že vepředu jsou 4x zadní dveře 2x a plato(liftback)2x.

Potřeboval bych značku a výkon díky :)

Na rozdíl od Tebe já ty repráky už venku měl, když jsem si dával MDF podložky, takže potvrzuji slova brc.majkl. Jsou tam i Blaupunkt-y.

Číže odpověď není jednoznačná.

Upraveno od Wojnar

Jj, Škodofka umí překvapit, v tomto případě tedy příjemně. Mám koupené ty MDF držáky repráků, teď budu napnutý, co tam najdu, až se do toho pustím. Dík za info.

Ahoj aj ja mám výbavu elegance a sú tam na 100% repro. značky Blaupunkt(ale také sú v každej)- co sa týka stredobasákov (predok- okrúhle 16 cm, zadné- ovály 4x6). V rohoch dvier sú už výškové od TVM.

... až se do toho pustím. ...

Jestli tam bude víc než jen "Blaupunkt" nebo "Isophen" nebo něco jiného, tak nezapomeň na Fujitsubo a opiš všechno a hoď sem.

Já už tímto procesem prošel, ale dřív než tady padl tento dotaz.

Budeš sundávat i vyškáče, takže aspoň o předku budeme mít jasno. Ikdyž jen na půl :feve:

...značky Blaupunkt(ale také sú v každej)...

To jsem si myslel taky do doby než jsem se podíval na odkaz co cem hodil Carlo. Evidentně jsou od prvovýroby, žádný dodatečný pozdější bastl, podle konektorů.

Máš pravdu. Fíha tak ten sa mi páči viacej ako bol v mojom ale aj tak mám svoje origo reproduktory stále odložené,

v MDF doske hrali pekné stredy, a mali super papierové basy :D

Upraveno od Wojnar
Co měla znamenat ta prázdná citace? Notabene zbytečná!

• 4 měsíce později...

Při koupi mělo auto někakej dobastlenej nestandartní konektor k autorádiu. Nechal jsem si namontovat standartní konektor a namontoval rádio ( neorigo Blaupunkt ). Repro mám pouze vepředu. Zvuk je ale úplně katastrofální. Basy to skoro nehraje, trochu středy a nepříjemý výšky. Jsou tam z výroby tak strašný reproduktory? Nebo mám špatně zapojenej ten konektor?

...i to je možné...může to být špatnou polaritou reproduktorů...pokud má jeden obráceně + a - tak hraje v protifázi.Překontroluj zapojení podle tohoto schematu...

post-845-0-31361900-1308593692_thumb.jpg

Upraveno od fancarhifi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.