Publikováno Leden 26, 201114 r Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou na O1 face výbava elegance, orogo repra?? Ja akorat vim, že vepředu jsou 4x zadní dveře 2x a plato(liftback)2x. Potřeboval bych značku a výkon díky
Únor 5, 201114 r Ještě jsem je venku neměl, ale podle fotek v tomhle článku http://www.skodahome.cz/garaz-skoda/1150-vymena-reproduktoru-v-octavii.html tam můžou být taky repro od fy Isophen - made in Tunesia. Výkon neuveden, jen impedance 4ohmy . Do Fabií dává Škodovka TVM - Tesla Valašské Meziříčí, takže na Blaupunkty bych si nevsadil ani Kč.
Únor 5, 201114 r Na rozdíl od Tebe já ty repráky už venku měl, když jsem si dával MDF podložky, takže potvrzuji slova brc.majkl. Jsou tam i Blaupunkt-y. Číže odpověď není jednoznačná. Upraveno Únor 5, 201114 r od Wojnar
Únor 5, 201114 r Jj, Škodofka umí překvapit, v tomto případě tedy příjemně. Mám koupené ty MDF držáky repráků, teď budu napnutý, co tam najdu, až se do toho pustím. Dík za info.
Únor 5, 201114 r Ahoj aj ja mám výbavu elegance a sú tam na 100% repro. značky Blaupunkt(ale také sú v každej)- co sa týka stredobasákov (predok- okrúhle 16 cm, zadné- ovály 4x6). V rohoch dvier sú už výškové od TVM.
Únor 6, 201114 r ... až se do toho pustím. ... Jestli tam bude víc než jen "Blaupunkt" nebo "Isophen" nebo něco jiného, tak nezapomeň na Fujitsubo a opiš všechno a hoď sem. Já už tímto procesem prošel, ale dřív než tady padl tento dotaz. Budeš sundávat i vyškáče, takže aspoň o předku budeme mít jasno. Ikdyž jen na půl ...značky Blaupunkt(ale také sú v každej)... To jsem si myslel taky do doby než jsem se podíval na odkaz co cem hodil Carlo. Evidentně jsou od prvovýroby, žádný dodatečný pozdější bastl, podle konektorů.
Únor 7, 201114 r Máš pravdu. Fíha tak ten sa mi páči viacej ako bol v mojom ale aj tak mám svoje origo reproduktory stále odložené, v MDF doske hrali pekné stredy, a mali super papierové basy Upraveno Únor 7, 201114 r od Wojnar Co měla znamenat ta prázdná citace? Notabene zbytečná!
Červen 20, 201114 r Při koupi mělo auto někakej dobastlenej nestandartní konektor k autorádiu. Nechal jsem si namontovat standartní konektor a namontoval rádio ( neorigo Blaupunkt ). Repro mám pouze vepředu. Zvuk je ale úplně katastrofální. Basy to skoro nehraje, trochu středy a nepříjemý výšky. Jsou tam z výroby tak strašný reproduktory? Nebo mám špatně zapojenej ten konektor?
Červen 20, 201114 r ...i to je možné...může to být špatnou polaritou reproduktorů...pokud má jeden obráceně + a - tak hraje v protifázi.Překontroluj zapojení podle tohoto schematu... Upraveno Červen 20, 201114 r od fancarhifi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.