Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jaké jsou na O1 face výbava elegance, orogo repra?? Ja akorat vim, že vepředu jsou 4x zadní dveře 2x a plato(liftback)2x.

Potřeboval bych značku a výkon díky :)

Vloženo (editace)

Na rozdíl od Tebe já ty repráky už venku měl, když jsem si dával MDF podložky, takže potvrzuji slova brc.majkl. Jsou tam i Blaupunkt-y.

Číže odpověď není jednoznačná.

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo

Jj, Škodofka umí překvapit, v tomto případě tedy příjemně. Mám koupené ty MDF držáky repráků, teď budu napnutý, co tam najdu, až se do toho pustím. Dík za info.

Vloženo
... až se do toho pustím. ...

Jestli tam bude víc než jen "Blaupunkt" nebo "Isophen" nebo něco jiného, tak nezapomeň na Fujitsubo a opiš všechno a hoď sem.

Já už tímto procesem prošel, ale dřív než tady padl tento dotaz.

Budeš sundávat i vyškáče, takže aspoň o předku budeme mít jasno. Ikdyž jen na půl :feve:

...značky Blaupunkt(ale také sú v každej)...

To jsem si myslel taky do doby než jsem se podíval na odkaz co cem hodil Carlo. Evidentně jsou od prvovýroby, žádný dodatečný pozdější bastl, podle konektorů.

Vloženo (editace)

Máš pravdu. Fíha tak ten sa mi páči viacej ako bol v mojom ale aj tak mám svoje origo reproduktory stále odložené,

v MDF doske hrali pekné stredy, a mali super papierové basy :D

Editováno: , autor: Wojnar
Co měla znamenat ta prázdná citace? Notabene zbytečná!
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Při koupi mělo auto někakej dobastlenej nestandartní konektor k autorádiu. Nechal jsem si namontovat standartní konektor a namontoval rádio ( neorigo Blaupunkt ). Repro mám pouze vepředu. Zvuk je ale úplně katastrofální. Basy to skoro nehraje, trochu středy a nepříjemý výšky. Jsou tam z výroby tak strašný reproduktory? Nebo mám špatně zapojenej ten konektor?

Vloženo (editace)

...i to je možné...může to být špatnou polaritou reproduktorů...pokud má jeden obráceně + a - tak hraje v protifázi.Překontroluj zapojení podle tohoto schematu...

post-845-0-31361900-1308593692_thumb.jpg

Editováno: , autor: fancarhifi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...