Royksopp Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Potreboval bych se zeptat jestli 147kw neni moc a jestli se tim nezkrati podstatne zivotnost motoru...? nejsem na to expert tak diky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ono není 147 jako 147, asi bude dobré, když také dopíšeš, jakým způsobem toho chceš dosáhnout, a protože předpokládám jen úpravu řj, tak kdo ji bude provádět, resp. kdo je tvůrce mapy. Já osobně si myslím, že ze 110 na 150 jen softem je až dost. Tady na fóru je pár lidí, co mají tenhle nárúst v popisu, ale žádný z nich nebyl na brzdě, a já tomu nevěřím. Můj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 neni popsano co a jek s tim je uděláno....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ono není 147 jako 147, asi bude dobré, když také dopíšeš, jakým způsobem toho chceš dosáhnout, a protože předpokládám jen úpravu řj, tak kdo ji bude provádět, resp. kdo je tvůrce mapy.Já osobně si myslím, že ze 110 na 150 jen softem je až dost. Tady na fóru je pár lidí, co mají tenhle nárúst v popisu, ale žádný z nich nebyl na brzdě, a já tomu nevěřím. Můj názor... věř tomu jede to jako das......... :Da neni tam jen jiny sw ..........neco malo je tam navíc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 věř tomu jede to jako das......... :Da neni tam jen jiny sw ..........neco malo je tam navíc..... Aha, tak tebe jsem zrovna nemyslel, to jsem ani nevěděl Co tam máš tedy navíc, když pominu pop-off? Myslel jsem např. Killingmana a Hřbeta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 OT: Koukám, Martine, že už máš skoro stejnej krouťák jako já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 OT: Koukám, Martine, že už máš skoro stejnej krouťák jako já :D jj samosebou že proběhnou další lepšení......a zároven bych chtěl nechat udělat brzdu ale každá to změří jinak tak nevim co si o tom mám myslet...... jinak chlazení turba a lepší chlazeni a prodění vzduchu intercoleru......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Brzdu dej Jarováckou, jezdí tam většina z dieselpower, navíc je i za slušnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Brzdu dej Jarováckou, jezdí tam většina z dieselpower, navíc je i za slušnou cenu... kolem tisícovky to stojí co??????a co vše je zapotřeba když tam pojedu.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jarovácká brzda stojí 1 200 Kč za benzín. Trvá to prý celý den. Objednat se musí přímo u pana Krejzu. Když jsem to objednával normálně přes servis, tak té holce chvíli trvalo než pochopila, co vůbec chci. A to se kupodivu docela vyzná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royksopp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 nebydli nekdo okolo brna?potreboval bych prohlidnout to nachipovany auto..dik za odepsani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 nebydli nekdo okolo brna?potreboval bych prohlidnout to nachipovany auto..dik za odepsani co na tom chceš prohlížet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Je fakt, že tam toho moc nenakoukáš , ale kdyby ses chtěl svézt a měl cestu kolem Fsetína nebo Valašského Meziříčí, není problém. K původnímu dotazu: 147kW je obecně dost (i když mi to připadne často už málo ) a vliv na životnost hlavně turba, převodovky a spojky tam samozřejmě bude. Jak se psalo výše, je podstatné, jak je postavená mapa úpravy, ne absolutní hodnoty. Při normálním ježdění pak totiž papírově slabší auto může jet líp než silnější díky tomu, že má lepší průběh výkonu a momentu v běžně používaných otáčkách. To mi potvrdil kámoš, který si v praxi porovnával Feldy v úpravách 70,5kW/145Nm a 84,5kW/154Nm (obojí odbržděno na Jarově), kdy slabší byla při normálním ježdění pružnější. Jestli má můj motor v reálu 150 nebo třeba jen 140kW je mi úplně jedno, mi stačí že to jede jak šlak. Jen pro srovnání, když jsem tam měl úpravu papírově na 135kW, tak 166kW Mondeo ST na mě při opakovaných akceleracích v rychlostech 50 - 170 neudělalo ani metr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royksopp Vloženo 22. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Kosi.na: Tesna: Právě že jsem si vyhlid Ol ale potreboal bych u toho nekoho kdo tomu rozumi nebo kdo mi zjisti jak je to odbrzdeni a mapu upravy..nebo co je potreba.popripade kdo by mi to doupravil.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 jinak chlazení turba a lepší chlazeni a prodění vzduchu intercoleru......... Takže jsi okoukal to co mam na autě a provedl to i na svým? Mám na mysli dvě díry - jednu vpravo v podběhu a druhou nahoře na haupně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royksopp Vloženo 22. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 nebydli nekdo okolo brna?potreboval bych prohlidnout to nachipovany auto..dik za odepsani co na tom chceš prohlížet? No potreboval bych aby se s tim nekdo projel prohlid a popripade mi rek jestli to slape jak ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 nebydli nekdo okolo brna?potreboval bych prohlidnout to nachipovany auto..dik za odepsani co na tom chceš prohlížet? No potreboval bych aby se s tim nekdo projel prohlid a popripade mi rek jestli to slape jak ma.. Mám 1.8T, chip na 147 kW + další úpravy (výfuk, air filter atd...) celkem by to mělo mít asi 215 koní. Budu v Brně 27.-28.6. Pokud by jsi chtěl ty auta srovnat, projet se, pokecat, napiš mi na audiohifi@napismi.cz a domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 jinak chlazení turba a lepší chlazeni a prodění vzduchu intercoleru......... Takže jsi okoukal to co mam na autě a provedl to i na svým? Mám na mysli dvě díry - jednu vpravo v podběhu a druhou nahoře na haupně? Ahoj jes tak......vršek je jasný a podběh jsem udělal v tom origo......hodim fotos...mřížky jsem prostě modeloval........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 tady je upravené chlazení......je to stávající plast..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.