tomaxy Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Můžete mi někdo poradit s výměnou čepu Ramene na levém kole u fabky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 (editace) Nejlépe očkový klíč, asi 19 nebo 18, pokudmožno potstříkat WD40-tkou, povolit matici a vyšrouvbovat, když je auto na kolech. Já matici povoloval, když jsem měl sundaný kolo a zvednutou pravou pření část, jak si sedne tlumič s těhlicí dolů tak pak není místo pro nasunutí očkovýho klíče na matici, je tam málo místa mezi ramenem a homokinetic. kloubem a navíc můžeš pootáčet s klíčem s maticí max. o 30 stupňů. Na to je dobrá jáma. Ale můžeš si poradit , že např. při zvednutý levý části vozidla si dalším heverem přizvedneš zespodu rameno a stlačíš tlumič, tím srovnáš rameno a máš místo pro klíč. Až sundáš matici , tak zase nastříkej na dřík čepu a při zvednutý levý přední části vozidla vem nějaký páčidlo a rameno s čepem musíš sthnout dolů z těhlice, bacha na manžetu. Pak vyndáš tři šrouby čepu z ramene a vyměníš. Ještě je dobrý vyměnit za kvalitní čep, aby to vadrželo, já jsem dával Delphi. Čestíček. Editováno: 3. Únor 2011, autor: cartmanko Necituj prispevky nad sebou: Precitaj si a respektuj pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.