wladko1307 Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Čaute kluci, mal by som jednu otázočku. Mám Octu 1.6 74KW a odchádza mi tam na ľavej strane polooska. Mám doma takú poloosku z 1.9TDi v super stave. Viete mi niekto povedať či mi to bude na 100% pasovať. Pri rozobratí by som na to prišiel či pasuje alebo nie. Ale nechcem to zbytočne 2x rozoberať, ak náhodu by nepasovala. Dík za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 poloosa (sice pravá) pro Octavii 1,9 - 66KW+81KW, 2,0 - 85KW - číslo dílu 1J0407272 nemyslím si, že by pasovala, už z důvodu, že je uvedeno, že je pouze pro výše uvedené motory.. 74 kW není ani uvedeno zde: http://www.cc-autodily.cz/hridel-kloub-pravy-1_1?keyword=poloosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.