wzemlicw Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Zdravim vsechny, dneska jsem zaregistroval, ze mi nejde prvni, druha poloha prepinace (vnitrni ventilace vzduchu - topeni). Nevite nahodou cim by to mohlo byt.. docetl jsem se tady, ze by to mohlo byt predradny odpor (ale pise se tam jen kdyz jede jen 4 stupen) tak nevim co ted s tim.. jestli se pustit do nejakeho demontovani, mereni.. diky za vsechny rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 (editace) Tady : klikni . Zasraný vyhledávání, i mně samotnýmu to trvalo skoro 5 minut, než jsem to našel - a to jsem ty příspěvky psal sám...!!! Ty předřadné odpory jdou 3, zapojené v sérii a přepínač rychlosti ventilátoru je postupně vyřazuje - v poloze pro nejrychlejší chod jsou odpory vyřazené úplně a proud jde na motorek přímo. Když se přeruší například druhý odpor ze 3, nejde 1. a 2. stupeň - ale 3. i 4. ano. Mění se to jako celek, další detaily najdeš v tom linku. Editováno: 5. Únor 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wzemlicw Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Zdravim, dekuju za info z jineho topicu.. dneska jsem to resil i s otcem. Poslal jsem mu schematko, vysvetlil mi co a jak.. popisoval to mereni vicemene podobne.. takze pres tyden se do toho vrhnu.. jinak tu ten odpor stoji kolem 14liber. tady je schema: zde obrazek jak vypada ten predradny odpor: zde hodim tu pak i postup.. mozna se to bude nekomu hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Ta cena je skoro stejná, v Česku kolem 500Kč - odpovídá zhruba 20-21€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Nejde mi první rychlost, tak na to dneska mrknu a zkusim proměřit odpor mezi jednotlivýma konektorama. Mělo by to házet tři různý odpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.