Přejít na obsah

Poloha prepínače ventilátoru (vnitrni ventilace)

wzemlicw

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny, dneska jsem zaregistroval, ze mi nejde prvni, druha poloha prepinace (vnitrni ventilace vzduchu - topeni). Nevite nahodou cim by to mohlo byt.. docetl jsem se tady, ze by to mohlo byt predradny odpor (ale pise se tam jen kdyz jede jen 4 stupen) tak nevim co ted s tim.. jestli se pustit do nejakeho demontovani, mereni..

diky za vsechny rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady : klikni . Zasraný vyhledávání, i mně samotnýmu to trvalo skoro 5 minut, než jsem to našel - a to jsem ty příspěvky psal sám...!!!

Ty předřadné odpory jdou 3, zapojené v sérii a přepínač rychlosti ventilátoru je postupně vyřazuje - v poloze pro nejrychlejší chod jsou odpory vyřazené úplně a proud jde na motorek přímo. Když se přeruší například druhý odpor ze 3, nejde 1. a 2. stupeň - ale 3. i 4. ano. Mění se to jako celek, další detaily najdeš v tom linku.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři

Zdravim, dekuju za info z jineho topicu.. dneska jsem to resil i s otcem. Poslal jsem mu schematko, vysvetlil mi co a jak.. popisoval to mereni vicemene podobne.. takze pres tyden se do toho vrhnu.. jinak tu ten odpor stoji kolem 14liber.

tady je schema: zde

obrazek jak vypada ten predradny odpor: zde

hodim tu pak i postup.. mozna se to bude nekomu hodit.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...