Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vsechny, dneska jsem zaregistroval, ze mi nejde prvni, druha poloha prepinace (vnitrni ventilace vzduchu - topeni). Nevite nahodou cim by to mohlo byt.. docetl jsem se tady, ze by to mohlo byt predradny odpor (ale pise se tam jen kdyz jede jen 4 stupen) tak nevim co ted s tim.. jestli se pustit do nejakeho demontovani, mereni..

diky za vsechny rady...

Tady : klikni . Zasraný vyhledávání, i mně samotnýmu to trvalo skoro 5 minut, než jsem to našel - a to jsem ty příspěvky psal sám...!!!

Ty předřadné odpory jdou 3, zapojené v sérii a přepínač rychlosti ventilátoru je postupně vyřazuje - v poloze pro nejrychlejší chod jsou odpory vyřazené úplně a proud jde na motorek přímo. Když se přeruší například druhý odpor ze 3, nejde 1. a 2. stupeň - ale 3. i 4. ano. Mění se to jako celek, další detaily najdeš v tom linku.

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

• Autor

Zdravim, dekuju za info z jineho topicu.. dneska jsem to resil i s otcem. Poslal jsem mu schematko, vysvetlil mi co a jak.. popisoval to mereni vicemene podobne.. takze pres tyden se do toho vrhnu.. jinak tu ten odpor stoji kolem 14liber.

tady je schema: zde

obrazek jak vypada ten predradny odpor: zde

hodim tu pak i postup.. mozna se to bude nekomu hodit.

Ta cena je skoro stejná, v Česku kolem 500Kč - odpovídá zhruba 20-21€.

• 2 roky později...

Nejde mi první rychlost, tak na to dneska mrknu a zkusim proměřit odpor mezi jednotlivýma konektorama. Mělo by to házet tři různý odpory. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.