Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo, je třeba vést dodatečný káblík, mi se to stalo také.

• 8 měsíců později...
V 28. 6. 2018 na 21:22, huskye napsal:

Ahoj, dneska jsem zjistil, že mi někdo urazil kus blikače u řidiče a už ani nebliká. Mám dotaz, když koupim tenhle s přisvícením nástupního prostoru:

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5l0949101a-blinkr-zrcatka-levy-s-osvetlenim-skoda-18720.html?gclid=Cj0KCQjwjtLZBRDLARIsAKT6fXw0aHOcaSSQwHXhV8kV97wGT4DUpTqpv_xf1Z6ReruRDTdglBd2WQ8aApIXEALw_wcB

Bude to fungovat nebo tam byly extra kabely vedený? A je řidičova strana levá? :-D 

IMG_20180628_200016.jpg

Tak jak to dopadlo s tím blikačem?Koupil jsi ten s přisvicením? A jak jsi to napojil?

Upraveno od Fajerak

• 1 rok později...

ahojte,

trosku ozivim toto vlakno.

podarilo sa mi rozbit krytku smerovky na lavom spatnom zrkadle. bohuzial, samotny kryt pod cislom 5L0949101 nie je mozne zohnat a 40e za komplet diel sa mi naozaj nechce investovat kvoli malemu kusku priesvitneho plastu.

na nete som nasiel alternativu 5N0949101, ktora je dielom VW TIGUAN (2007-2018). otazka je, ci naozaj tento diel pasuje do YETIho r.v. 2010.

skusal to uz niekto? resp. riesili ste podobny problem s puknutym krytom smerovky?

vdaka za odpovede

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.