Publikováno Únor 6, 201114 r Ahoj chci se zeptat,mam 1.4 TDi 51 kW a minuly tyden jsem mel 2 dny odpojenou baterii kvuli nabijeni. Po pripojeni baterie auto nejakych 200 km litalo jako divy jako kdyby melo o nekolik koni vic az jsem uplne cumel co se deje. Tahlo krasne uz od nejakych 1500 otacek, motor sel klidne a tise, co jsem predtim jezdil na trojku po meste treba tech 50 si ted vzala skoro 4 a zadny duneni. Dneska rano taky jeste krasa,jel jsem nejakych 50 km.Pak jsem na 2 hodiny zastavil,jel jeste nakoupit a par couracek po meste a kdyz jsem to u baraku natocil poznal jsem,ze uz to neni ono.Tohle uz mi delalo driv.Auto nejelo tak pekne, pri nizsich otackach v kabine slysitelne duneni, na volnobeh motor hlucnejsi.Ani to pak nema takovou silu,kdyz couvam do garaze.Predtim jsem tam zajel pomalu pres spojku a malicko plynu ted tomu clovek musi trochu vic prilozit.Na VAG zjisteno, ze vaha vzduchu uz neni co by mela ukazuje uz asi o nejakych 15% zkreslene hodnoty.Tak se chci zeptat jestli to odpojeni baterie muze mit vliv na vymazani hodnot z RJ a auto jelo na prednastavene hodnoty a ted uz si to zase nacetlo treba ty spatny hodnoty z ty vahy a jede to hur?Jinak naftu mam porad stejnou,byla plna nadrz,takze palivo na to vliv nema.Nebo jestli pocasim?Teplota, vlhkost vzduchu? Ja uz fakt nevim,ale celkem me to stve,ze predtim to jezdilo jako z praku a ted uz zase ne.
Únor 6, 201114 r zkus udělat LOG a hodit ho sem....jinak váha se dá vyčistit a někdy to pomůže ono se může cokoliv ze dne na den po..., každopádně počasí na chování auta vliv má také - při odpojení baterie jsem nic nepozoroval a myslím že by to nic ovlivnit nemělo, teda až na hodiny a pojezdy oken good work:
Únor 6, 201114 r Autor Prosim te kibi ja ten sprej na ty brzdy doma nemam a ani VAG momentalne to bude asi lepsi,kdyz se do toho nebudu vubec hrabat vid?Jsem jeste premyslel ji opatrne namocit do technickeho benzinu a nechat ji tam vylouhovat co rikas?Akorat bych pak nemohl udelat zakladni nastaveni pres ten VAG no.
Únor 6, 201114 r srovnat to VAGem není třeba, jen až tu váhu prostříkneš, nech ji vyschnout, vrať do auta a projeď to ve všech modech - myšleno tak, že zkusíš zrychlit z nízkých otáček, vytočit to...prostě at si váha "ošahá" různé zatížení motoru ten sprey si kup, nic jinýho bych nezkoušel...stojí cca 100-200,- a máš ho doma schovaný třebas i na ty brzdy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.