Petrkiller Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Ahoj mam takovy problem ... zatim to moc neresim ale nevypada to moc dobre .. odpadava mi cim dal vice lak na predni kapote. Hlavne u steracu jak je ohyb .. misto tmave modreho laku tam mam asi zakladni bily lak uz jenom.. To same mi zacina delat i na predku u te chromovane listicky jak jsou vydechy pro chladic a znak skoda .. proste odpadava lak sam od sebe. V servise to vzdy steteckem zalakuji ale zachvili to zase odpada.. Musi se prelakovat cela kapota nebo jak stim? bojim se aby to nezaclo rezivet. Bojim se bojim diky za pomoc a rady. Cim levnejsi a ucinejsi rada to bude, tim lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Najlepšie by bolo nechať v servise prednú kapotu obrúsiť a nechať znova nalakovať. A chrómovaný rámik masky vymeniť za nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 A co to zpusobuje to odpadavani? A nevis kolik to bude asi stat? A proc menit mrizku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Písal si, že máš otlčenú aj chrómovanú obrubu prednej masky, nie? Tá sa musí meniť, neviem, kto by to chcel nejako opravovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Obruba je vporadku jen ten modry lak nad ni je odpadnuty ... nevim co to muze samo od sebe zpusobovat myslel jsem si ze je to led ale neni ani snih proste to samo odpadava ale ani ho nikde nevidim jako by se odparoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LH. Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 U této modré barvy je to častý problém, kolega má sedana a lak mu mizí také, ale většinou na boku. Podle lakýrníků je vrchní vrstva laku velmi tenká a navíc tato barva není příliš kvalitní. U jiných odstínů většinou tyto problémy nejsou. Asi udělali soudruzi z VW někde chybu ve snaze ušetřit. Nejlepší bude se poradit s nějakým dobrým lakýrníkem jak to řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 ja mam tiez modru a okrem dobancov od kamenov ziadne opadavanie zatial nevidim. skor by som to pripisal nejakej vadnej vyrobnej sarzi tej farby, na okoli je tiez hojne modrych fabiek aj oktaviek s tou istou farbou, nikomu som farbu este nevidel opadavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Vcera jsem byl v servise a byla tam octavka myslim .. s tim samym problemem. Mela uplne odpadane kusy laku kolem chromovane mrizky vepredu .. ale silene.. byla myslim tmave cervena. Zajimave je ze ja mam takovy stesti..mam motor ktery je nejvice kazivy ze vsech motoru historie a k tomu jeste lak ktery odpadava..takovy stesti to je super. Kez bych mel takovy stesti v loterii asi bych uz byl nekde na sejselech .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Ahoj chtel bych znova otevrit toto tema..chci se zeptat jak je to s tou garanci neprorezneni fabie .. neni nahodou garance i na to odpadani laku? Chodim pravidelne do autorizovaneho servisu na vsechny prohlidky a chyby..uz jsem to uplatnil na podpalene ventily .. neslo by to i na toto? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 auto jsi kupoval jako nové a kapota se nikdy nelakovala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) Auto koupeno ojete asi 4 roky stare .. nikdy nelakovane typuju .. bylo sluzebni asi 2 roky a pak 2 roky nejaka zenska snim jezdila veritelka firmy .. A lak odpadava uz asi 2 roky ale prozatim vzdy jen v ohybu a ted uz zacal i na kapote a to uz me stve radne.. Navic jsem pred par dny videl modreho combi taxika HTP ktereho casto potkavam a vsiml jsem si ze ma kolem zadni znacky uplne mista bez laku to same na zadnim minispojleru uplne bily lak misto modreho..Nechci takto dopadnout Editováno: 2. Duben 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.