Přejít na obsah

Odpadavani laku

Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ahoj mam takovy problem ... zatim to moc neresim ale nevypada to moc dobre :feve: .. odpadava mi cim dal vice lak na predni kapote. Hlavne u steracu jak je ohyb .. misto tmave modreho laku tam mam asi zakladni bily lak uz jenom.. To same mi zacina delat i na predku u te chromovane listicky jak jsou vydechy pro chladic a znak skoda .. proste odpadava lak sam od sebe. V servise to vzdy steteckem zalakuji ale zachvili to zase odpada.. Musi se prelakovat cela kapota nebo jak stim? bojim se aby to nezaclo rezivet. Bojim se bojim :feve: diky za pomoc a rady. Cim levnejsi a ucinejsi rada to bude, tim lip :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U této modré barvy je to častý problém, kolega má sedana a lak mu mizí také, ale většinou na boku. Podle lakýrníků je vrchní vrstva laku velmi tenká a navíc tato barva není příliš kvalitní. U jiných odstínů většinou tyto problémy nejsou. Asi udělali soudruzi z VW někde chybu ve snaze ušetřit. Nejlepší bude se poradit s nějakým dobrým lakýrníkem jak to řešit.

Odkaz ke komentáři

ja mam tiez modru a okrem dobancov od kamenov ziadne opadavanie zatial nevidim. skor by som to pripisal nejakej vadnej vyrobnej sarzi tej farby, na okoli je tiez hojne modrych fabiek aj oktaviek s tou istou farbou, nikomu som farbu este nevidel opadavat.

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem byl v servise a byla tam octavka myslim .. s tim samym problemem. Mela uplne odpadane kusy laku kolem chromovane mrizky vepredu .. ale silene.. byla myslim tmave cervena.

Zajimave je ze ja mam takovy stesti..mam motor ktery je nejvice kazivy ze vsech motoru historie a k tomu jeste lak ktery odpadava..takovy stesti to je super. Kez bych mel takovy stesti v loterii asi bych uz byl nekde na sejselech ..

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Auto koupeno ojete asi 4 roky stare .. nikdy nelakovane typuju .. bylo sluzebni asi 2 roky a pak 2 roky nejaka zenska snim jezdila veritelka firmy ..

A lak odpadava uz asi 2 roky ale prozatim vzdy jen v ohybu a ted uz zacal i na kapote a to uz me stve radne.. Navic jsem pred par dny videl modreho combi taxika HTP ktereho casto potkavam a vsiml jsem si ze ma kolem zadni znacky uplne mista bez laku to same na zadnim minispojleru uplne bily lak misto modreho..Nechci takto dopadnout :(

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...