milans14 Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Zdravím, může mi prosím někdo vysvětlit jaký je podstatný rozdíl mezi MAXI DOTEM a Multifunkčním ukazatelem ? U některých výbavových verzí je v základu právě Multifunkční ukazatel a v konfigurátoru je za příplatek MAXI DOT. Někde jsem se dočetl,že Multifunkční ukazatel je obdoba maxi dotu.Je to pravda, nebo je lepší si připlatit za maxi dot??? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Tak pokud máš peníze tak si maxidot pořid hned.Multifunkční ukazatel má jen poloviční velikost zobrazení a samozřejmě nezobrazuje to co maxidot je to jen základ.Myslím , že tady jsou i někde fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 S Maxi Dotem dostaneš i jiné budíky - s teploměrem chladící kapaliny. Maxi Dot a Multifunkční ukazatel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 9. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Zdravím a děkuji za odpovědi.Mám jasno - MAXI DOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 9. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente... Ahoj, díky za odpověď, já jsem se ptal kvůli tomu,že jsem se díval na Fábii II-scout a tam je ten multifunkčí ukazatel v základu.Ale nic méně zřejmě půjdu do ROOMSTERU, jen ještě nevím jestli SCOUT nebo ATRACTIVE. Ale ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gondekp Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente... možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 dodatečně za tu cenu NE,jen na lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu? Hele,jestli máš objednané auto,zkus zajít k prodejci,jestli jde udělat změna objednávky. Jinak se to za ty prachy montuje jenom na lince, jak píše petrumr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.