Přejít na obsah

MAXI DOT vs. Multifunkční ukazatel

milans14

Doporučené příspěvky

Zdravím,

může mi prosím někdo vysvětlit jaký je podstatný rozdíl mezi MAXI DOTEM a Multifunkčním ukazatelem ? U některých výbavových verzí je v základu právě Multifunkční ukazatel a v konfigurátoru je za příplatek MAXI DOT. Někde jsem se dočetl,že Multifunkční ukazatel je

obdoba maxi dotu.Je to pravda, nebo je lepší si připlatit za maxi dot???

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. ;) Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente...

Odkaz ke komentáři

Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. ;) Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente...

Ahoj,

díky za odpověď, já jsem se ptal kvůli tomu,že jsem se díval na Fábii II-scout a tam je ten multifunkčí ukazatel v základu.Ale nic méně zřejmě půjdu do ROOMSTERU, jen ještě nevím jestli SCOUT nebo ATRACTIVE.

Ale ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu?

Odkaz ke komentáři

možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu?

Hele,jestli máš objednané auto,zkus zajít k prodejci,jestli jde udělat změna objednávky. Jinak se to za ty prachy montuje jenom na lince, jak píše petrumr.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...