Přejít na obsah

Rumík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli Rumík

  • Narozeniny 24.4.1970

Návštěvy profilu

1 270 zobrazení profilu

Oznámení Rumík

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za informaci to jsem potřeboval vědět . android auto už mám nainstalované v telefonu , tak snad to pojede :-) .
  2. cena není až tak limitní , spíš kvalita a spolehlivost na prvním místě :-)
  3. Ahoj, mám objednanou O Trumf s radiem SWING 6,5 a funkci smartlink+ , znamená to , že to podporuje i mirrorlink ? nebo jen mohu připojit přes Androidauto ? Jaké telefony Huawei jsou 100% funkční pro mirrorlink ? nebo doporučte telefon co to umí . Děkuji všem za odpověď
  4. Dík , ale na to jsem se neptal , jde mě o praktičnost a realné postřehy z provozu . To jest mám vyndavací tažné a po třech letech to už nejde pořádně vyndat, nandat a nebo mám vyndavaci a po třech letech je to stále jako po namontování bez problému.Je realné aby to zvládla nasadit a vyndat ženská?Taky mě zajímá jak to rezne nebo ne a proto hledám jaké tažné a od jakého výrobce. Rady směrem nesnáším promačkávání SPZ je odpověď která mě ani trochu nezajímá.Takže pokud tažné zařízení nemáš , tak nepiš a nereaguj , zbytečně tak plevelíme vlákno o tažném zařízení.
  5. ahoj, poradí někdo z praxe jestli koupit tažné na pevno nebo vyndavací ? Primárně ho chci používat na převoz jizdních kol ( 3 kola ). Díky za každou odpověď třeba i návrh jakého výrobce používáte.
  6. ahoj, byl jsem ne druhé technické kontrole a neprošel jsem , že nesvítí obrysové světlo , ale já žil v přesvědčení , že to bude hlásit kontrolka na maxidot. Pravděpodobně praskla při cestě na technickou . Dá se nějak poznat jestli to moje auto podporuje a je to jen neaktivní ? v návodu na straně 22 se píše , že to je na kontrolu prasklé žárovky , ale nenašel jsem nikde omezení dle výbavy nebo něco jiného. Děkuji předem za každou radu . Roomster 8/2010
  7. už jsem to našel v návodu a maxíka mám . Je to v nastavení info a reset
  8. nevíte jestli se dá vypnout hláška servis bez nutnosti připojení na počítač ?
  9. Ahoj , omylem jsem koupil olej 5W- 30 ,mohu ho vklidu použít a udělat výměnu po 15000 nebo ho mám raději prodat a koupit 5W-40 .Jedná se o tento olej http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/shhue5w30-motorovy-olej-shell-helix-ultra-ect-5w-30-longlife-eu-25021.html Dík za radu.
  10. Ahoj chtěl bych poprosit o radu .Koupil jsem si nový filtr s aktivním uhlím a chtěl jsem ho vyměnit.Zjistil jsem , že na tom původním není žádná šipka kam má filtr směřovat , takže se ptám kam má šípka ukazovat pokud sedím na sedačce u spolujezdce má šipka ukazovat doprava nebo doleva ? Prosím moc o radu výměna je hotová během dvou minut , ale nevím tu správnou orientaci. Jirka
  11. kolik stojí to změření řetězu a jak dlouho to trvá?
  12. Byl jsem na garančce po čtyřech letech a zeptal jsem se na cenu rozvodu i s prácí a je to cca 6500kč.Sada stojí kolem 2200kč.Hlavně jsem byl překvapenej na otázku jestli je to s výměnou ozubených kol ,tak technik odpověděl ty se mění pokaždé.
  13. Už to bude rok co jsem koupil ženě nové auto f2 a origo parkovací asisten zde na foru, ale ještě jsem ho nenechal namontovat.Takže bych vás chtěl znovu poprosit o radu kde by mě ho namontovali Plzeň a okolí nebo Prahu bych ještě bral.O radu žádám abych to nedal někam kde mě to auto nějak poškodí .Děkuji vám všem za radu .
  14. Můj servis mě také říkal , že se nic nenastavuje a že to udělali přesně podle popisu od ŠA auto dokonce mě ten postup chtěli ukázat abych jim věřil.Takže asi ve Veroldu opravdu znají něco co ostatní neví.
  15. Pro případné další dotazy napíšu odpověď sem, protože dostávám i soukromé zprávy pořád se stejným dotazem.Při provadění opravy v servisu Verold jsem u auta nebyl.Takže nevím co a jak dělali , ale byla to chvilka.Takže pokud vás zajímá postup tak ten neznám!Jediné co mohu poradit,tak si tam skuste zavolat nebo napsat a uvidíte jestli vám to řeknou.Já jsem se nakonec rozhodl , že si tam zajedu (458km) a vyplatilo se.Každopádně rozhodnutí je na každém a musí se rozhodnout sám za sebe.
×
×
  • Vytvořit nový...