Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

může mi prosím někdo vysvětlit jaký je podstatný rozdíl mezi MAXI DOTEM a Multifunkčním ukazatelem ? U některých výbavových verzí je v základu právě Multifunkční ukazatel a v konfigurátoru je za příplatek MAXI DOT. Někde jsem se dočetl,že Multifunkční ukazatel je

obdoba maxi dotu.Je to pravda, nebo je lepší si připlatit za maxi dot???

Děkuji.

Tak pokud máš peníze tak si maxidot pořid hned.Multifunkční ukazatel má jen poloviční velikost zobrazení a samozřejmě nezobrazuje to co maxidot je to jen základ.Myslím , že tady jsou i někde fotky.

S Maxi Dotem dostaneš i jiné budíky - s teploměrem chladící kapaliny. Maxi Dot a Multifunkční ukazatel:

post-32075-0-53038000-1297196258_thumb.j

post-32075-0-65516800-1297196360_thumb.j

• Autor

Zdravím a děkuji za odpovědi.Mám jasno - MAXI DOT.

Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. ;) Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente...

• Autor

Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. ;) Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente...

Ahoj,

díky za odpověď, já jsem se ptal kvůli tomu,že jsem se díval na Fábii II-scout a tam je ten multifunkčí ukazatel v základu.Ale nic méně zřejmě půjdu do ROOMSTERU, jen ještě nevím jestli SCOUT nebo ATRACTIVE.

Ale ještě jednou díky.

• 2 týdny později...

možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu?

dodatečně za tu cenu NE,jen na lince

možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu?

Hele,jestli máš objednané auto,zkus zajít k prodejci,jestli jde udělat změna objednávky. Jinak se to za ty prachy montuje jenom na lince, jak píše petrumr.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.