Publikováno Únor 8, 201114 r Zdravím, může mi prosím někdo vysvětlit jaký je podstatný rozdíl mezi MAXI DOTEM a Multifunkčním ukazatelem ? U některých výbavových verzí je v základu právě Multifunkční ukazatel a v konfigurátoru je za příplatek MAXI DOT. Někde jsem se dočetl,že Multifunkční ukazatel je obdoba maxi dotu.Je to pravda, nebo je lepší si připlatit za maxi dot??? Děkuji.
Únor 8, 201114 r Tak pokud máš peníze tak si maxidot pořid hned.Multifunkční ukazatel má jen poloviční velikost zobrazení a samozřejmě nezobrazuje to co maxidot je to jen základ.Myslím , že tady jsou i někde fotky.
Únor 8, 201114 r S Maxi Dotem dostaneš i jiné budíky - s teploměrem chladící kapaliny. Maxi Dot a Multifunkční ukazatel:
Únor 9, 201114 r Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente...
Únor 9, 201114 r Autor Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente... Ahoj, díky za odpověď, já jsem se ptal kvůli tomu,že jsem se díval na Fábii II-scout a tam je ten multifunkčí ukazatel v základu.Ale nic méně zřejmě půjdu do ROOMSTERU, jen ještě nevím jestli SCOUT nebo ATRACTIVE. Ale ještě jednou díky.
Únor 22, 201114 r Milans:koukám do cenníku a Maxi Dot je za 4100 Kč. Ovšem když vezmeš Paket Sport II,tak za 10 000 Kč dostaneš nejen Maxi Dot,ale i radio Swing s CD,dále ESP,MSR,ASR,EDS,HBA a kontrolu tlaku v pneumatikách. To je myslím velmi slušná nabídka. Ovšem jen pro výbavovou verzi Ambiente... možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu?
Únor 22, 201114 r možná se hloupě ptám. dá se dodatečně objednat a nechat namontovat ten paket sport za tu samou cenu? Hele,jestli máš objednané auto,zkus zajít k prodejci,jestli jde udělat změna objednávky. Jinak se to za ty prachy montuje jenom na lince, jak píše petrumr.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.