argo009 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Kdo poradí kde v autě Fabia se nachazi nebo je namontován ridici jednotka ventilatoru, 3 knihy jsem pročetl na internetu ale nikde jsem to tam nenašel vyfocené nebo zakreslene,děkuji předem za rady.Jak to vypada přikladam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Tato "řídicí jednotka" obvykle sedává za volantem, v menším % případů na sedadle spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Ekkare,tak to se povedlo! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Čau, vo kterou jednotku se ti přesně jedná, vo ventilátor (sahary) na chladiči, nebo vnitřní ventilátor. Pro vnitřní ventilátor jeto přímo v ovládání topení. Pro sahary je na levím nosníku dole v motorovém prostoru kousek za klaksonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argo009 Vloženo 10. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Kdo poradí kde v autě Fabia se nachazi nebo je namontován ridici jednotka ventilatoru, 3 knihy jsem pročetl na internetu ale nikde jsem to tam nenašel vyfocené nebo zakreslene,děkuji předem za rady.Jak to vypada přikladam foto. Dík za tip je to schované v levém nosníku dole v motorovém prostoru kousek za klaksonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.