kamo83 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Prosím o pomoc už nevím čím to může být, každou chvílí se mi rozsvítí kontrolka systému výfukových plynů. VAG vypisuje chybu 17700 (P1292). Termostat inteligentního chlazení motoru F 265 přerušení náhodná kontrola, nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisar Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 zdravim, mam motorizaci 1,6 75 kw BFQ, mne vag hlasil chybu :17700 - Termostat pro chl. motoru rizene ulozenymi charakt. (F265) Preruseni P1292-35-10....sporadicky ,ale zadna kontrolka my nesvitila!!! teplota motoru byla v poradku i chlazeni motoru, ale chyba se opakovala tak jsem ho vymenil , zkontroloval bych vagem hodnoty zobrazovaná skupina 130 -132 diagnostika charakteristiky chlazení a podle DP mechanicka cast je tam popis jak zkontrolovat ,objednal jsem novy cc-autodily original 06A121114-za 990 kc, meli zrovna akci kontroloval jsem vagem a zatim zadna chyba, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamo83 Vloženo 12. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 zdravim, mam motorizaci 1,6 75 kw BFQ, mne vag hlasil chybu :17700 - Termostat pro chl. motoru rizene ulozenymi charakt. (F265) Preruseni P1292-35-10....sporadicky ,ale zadna kontrolka my nesvitila!!! teplota motoru byla v poradku i chlazeni motoru, ale chyba se opakovala tak jsem ho vymenil , zkontroloval bych vagem hodnoty zobrazovaná skupina 130 -132 diagnostika charakteristiky chlazení a podle DP mechanicka cast je tam popis jak zkontrolovat ,objednal jsem novy cc-autodily original 06A121114-za 990 kc, meli zrovna akci kontroloval jsem vagem a zatim zadna chyba, Díky za reakci, vypadá to, že budu měnit elektrický termostat. Tak pak napíšu jestli to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisar Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Díky za reakci, vypadá to, že budu měnit elektrický termostat. Tak pak napíšu jestli to pomohlo... ahoj, tak dej vedet jak ti to dopadlo,akorat sem nevicetl s tvyho prispevku co mas za motorizaci bychom treba pororovnali zavady problemy a spotrebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamo83 Vloženo 19. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) ahoj, tak dej vedet jak ti to dopadlo,akorat sem nevicetl s tvyho prispevku co mas za motorizaci bychom treba pororovnali zavady problemy a spotrebu mám jedničkovou octavii 1,6 75 Kw..pokud se podaří tak v utery se bude realizovat va vymena pak dam vedet zda to pomohl Tak se po delší době ozývám, výměna pomohla od te doby je pokoj kontrolka nesvítí. Editováno: 28. Březen 2011, autor: kamo83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paiKK Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Zdary, měnili jste celou skříň termostatu nebo jen ten "náhubek" s termostatem a tím topným tělesem nebo co to je..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Musis napisat kod motora.Ak mas BFQ je lepsie vymenit nahubok aj s ovladanim, nasledne vymazat chybu,dopnit kvapalinu na max,a nechat motor na volnobeh az sa spusti ventilator na sahare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paiKK Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Ano BFQ, běží mi sahary teď nonstop a v zimě to neni moc dobrý pro auto.. koupil jsem tedy náhubek s tím topným tělískem (dvoupin) a termostatem. Tak snad už ta chyba 17700 zmizne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Pokial sa nebude dat vymazat chyba vetraky pojdu na max a ovladanie bude otvorene na max.Je to nudzovy rezim a preto netopi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paiKK Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Chybe jde vymazat i teď, ale za pár KM, nebo nastartování je tam znovu. Auto topí normálně, teplota vyleze normálně, ale sahary jedou furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawin Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 V 6. 1. 2020 na 11:16, paiKK napsal: Chybe jde vymazat i teď, ale za pár KM, nebo nastartování je tam znovu. Auto topí normálně, teplota vyleze normálně, ale sahary jedou furt Mám úplně stejný problém, podařilo se Vám ostranit chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.