Malta Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 bude pravděpodobně za kastlíkem, otevřít víko a vydělat (směrem nahoru) ven ten kastlík a měl by být přišroubovaný na motorové přepážce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kopřiva Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) bude pravděpodobně za kastlíkem, otevřít víko a vydělat (směrem nahoru) ven ten kastlík a měl by být přišroubovaný na motorové přepážce A když mám feldu s dvěma airbagy,tak tu řídící jednotku najdu kde,když tam není kastlík? Díky Editováno: 20. Květen 2011, autor: Petr Kopřiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Mám probléms otcovou feldou,má centrál na klíček a dodělávané DO...pokud použiju DO,tak se odemknou jen zadní dveře.Pokud to provedu klíčkem,tak se otevřou zadní dveře a k tomu ještě ty dveře,ze kterých to otevírám...logicky......tak bych chtěl vědět,čím to může být?případně jak proměřit,nebo vyzkoušet motorky ve dveřích?jak je mám připojit,abych to zkusil?přední mají 5 drátů a zadní mají 2.....jak na to?přikládám schéma centrálu...předem moc děkuju za rady a pomoc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 tak pak bych se podíval pod levý výdech na palubce, kuchnout ho celý ven, tedy mřížku i ten rámeček. Tam mám jednotku i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferko Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Nenasiel som nic i tom tak založil som novu temu ! Zdravim, chcem sa opyťať či je nejake univerzalne dialkove ovladanie k centralnemu uzamykaniu na feliciu 1.6 . tusim tam je originalne centralne uzamikanie! dakujem za každu odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Troufám si tvrdit, že univerzální dálka k centrálu není Já jsem to řešil dodatečnou montáží alarmu od fy. Jablotron, díky kterému již odemykám dálkou. Možná se ale pletu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta27 Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Dobrý den, mám takový problém s mou felicií. Když zamknu auto, tak se mi po nějaké době samo odemkne (cca po půl hodině). Mám tam centrál s alarmem zapojený přes jedno DO. Centrál se odemyká prakticky pokaždý, kdežto alarm zůstává pořád aktivní dokud auto neodemknu DO. Nevím si s tím rady. Uvítám jakoukoli pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr26 Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) Dobry den mam problem zaoupil jsem dalkove ovladani k centralnimu zamykani keetec cz 100 a a zaboha nevim kam mam pripojit zluty kabel do zapalovani a oranzove na blinkry celkove nevim jak to zapojit jsem laik a nemam zadne zkusenosti muze mi nekdo poradit jak to pozapojovat do stavajiciho centralniho zamykani ? diky moc za radu Editováno: 22. leden 2017, autor: petr26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.