Publikováno Únor 14, 201114 r Zdravím všechny duchapřítomné škodováky, dostala se mi na dílnu Octávka I 1,9 Tdi 66Kw r.v.2001 se svítící kontrolkou ESP trojuhelník a dokola kolečko seic šipkou. Na VCDS mi to řeklo vadný senzor tlaku brzdové kapaliny, po výměně čídla jsem vymazal chyby, přes login 41680 základní nastavení a přišel na řadu jízdní test ESP, po proceduře nastartování a prudkého sešlápnutí brzdy, správně začala blikat kontrolka ESP. Tím došlo k nastavení nějakých hodnot do základu. A přišel na řadu samotný jízdní test, klidnou jízdou 15-30km/h s projetím zatáčky s otočením volantu nejméně o 90stupnů po dobu max. 50 sekund. A mělo by být hotovo, jenže není. Vše by mělo zhasnout, jenže mě zůstává svítit ABS kontrolka, což podle literatury je ńedokončený test. Jenže at jezdím jak jezdím nezhasne a nezhasne. V paměti závad ABS je nedokončený jízní test ESP a nejde to zaboha vymazat ani nic. Nevíte někdo jak se teho zbavit?
Únor 17, 201114 r Jde jen o to,udělat správně ten test.Musíš najít nějaký větší parkoviště,na silnici to neuděláš,tak to ani nezkoušej. Pak trochu to rozjet,min na 30km za hodinu, řízneš to do prava jak prase a hned doleva. Když se to nepovede napoprvé,nezoufej a kdyžtak to zkus obráceně jak píše Sejra, taky nás to trochu potrápilo,ale na kterou stranu se zátačelo první si už nevzpomenu.
Červen 5, 201312 r zdravim vsechny tak sem si udelal ESP a podle visu sem kontroloval zda vse je poradku ,pak prisel test ESP a mam problem kdyz seslapnu pedal tak by mela kontrolka blikat a bohuzel u mne nic neblika jen sviti abs a esp na vagu to hlasi to same jak kolega na zacatku test v rozpracovani a spatna poloha volantu ,kdyz sem chtel nastavit volant tak to nejde ,mohu vas pozadat zda muzete poradit jak postupovat moc dekuji za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.