Cimmi Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Zdravím, dostala se mi pod ruce škoda fabia 1.2 40kw r.v. 2006 najeto cca 60tis. Chtěl jsem se zeptat, za kolik toto auto reálně jezdí, páč teď v zimě když je nad 0 stC tak si vezme po městě 10l/100km a když přituhne, tak klidně 12l/100km a to se s tím snažím jezdit jak kloboučník s čerstvým řidičákem. Nevíte čím může být, dle mého názoru, zapříčiněná tato vysoká spotřeba? Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Tak to je moc. Pri 60tis. sa maju meniť sviečky tak pozri či sa menili ak ano či su tam spravne a potom klapku a zakl. nastavenie. Dať na VAG že či je tam chyba zapisana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cimmi Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Svíčky jsem měnil, dle vagu to házelo, že je vadná cívka, takže ta byla taky měněná, ale se spotřebou to nic neudělalo. Co se týče klapky, tak jestli by jsi to mohl trošku specifikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Vybrať klapku a pekne vyčistiť a potom VAGom zakl. nastavenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 A tu je to popisane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cimmi Vloženo 16. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Super, díky, vrhnu se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Ja jezdim se spotrebou 7- 7.5L ve meste a kombnace 5.5-6L dle mych vypoctu ted vzime vetsinou tech skoro 8 a 6L .. ale nejsem zadny kloboucnik co jezdi jednou za rok a o svatcich ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Hele chlapy když si pujčím od matky fabku 1.2 40kw tak taky jezdím za 10-12l protože mám těžkou nohu ze svý fabky Rs 121kw .A to má mamka ty svíčky jak se o nich bavíte taky vyměnené už na 40 tis a ted má najeto 51tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Tak taky patřím do kat. těžká noha a pruměr je zima 7,5-8,5 a letní sezona 7-7,5 na dálku bez problému pod 7 a když mi jebne na okreskách tak možná i za 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaass Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Zdravím , prosím o radu mám Fabia 1.2 40 Kw r.v 2003. Auto mám přes rok a teď mi to ukazuje spotřebu cca 15l/100km při natankovaní cele nádrže 45l sem ujel pouhých 285 km prosím o radu děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Pokud vynecháme diagnostiku VAGem, tak bych zkontorloval základní věci. Těsnost výfuku - koukni ze spodu jestli není někde černý, případně ho zacpi a sleduj zda to někudy neuiká. Hodně často bývá prasklý vlnovec. Pak zkontroluj zda nemáš popraskanou hadičku přívodu benzínu. Svíčky zkontroluj. Pak už bych se kouknul na VAg zda to něoc nehlásí. Nějaký další projevy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@v3 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Zkontroluj vše co napsal Fajfy. Pak zkus diagnostiku. V mém případě na spotřebu mělo vliv vadné teplotní čidlo cca až 14l/100Km. Jeho průběh lítal od 0 až 90 stupňů. Ale občas se rozsvítila kontrola diagnostiky motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turek.c Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 já jezdím ve městě kolem 10 a mimo i pod 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.