Publikováno Únor 17, 201114 r tak jsem vyřešil ten problem s tim vypínačem tak jestli ma nekdo zajem tak mu klidně nějaky ten spinac udelam s relatkem a svorkama to vychází na 110kč
Únor 19, 201114 r k hocicomu co chces v aute spinat a nevies kam mas dat nejaky do interieru nezapadajuci spinac. takto mas spinac rovnaky ako vyhrievanie okna a ako vidim aj s kontrolkou.
Únor 19, 201114 r Autor Hele promiň nechápu k čemu by ten vypínač měl sloužit? přesně tak mužeš prez nej treba spínat nějaky zesik či nějake podsvícení atd... ja si přez to třeba natahnu denní svícení a zabuduji si nabíječku na telefon abych měl volnou zasuvku na zapalovač
Únor 25, 201114 r tak jsem vyřešil ten problem s tim vypínačem tak jestli ma nekdo zajem tak mu klidně nějaky ten spinac udelam s relatkem a svorkama to vychází na 110kč A Neděje se ti náhodou že při nastartování se samovolne rozsvití? me se to buhuzel děje a ted mi to cele odešlo... a musim postavit neco jineho... asi se vrhnu na tvé řešení. :-)
Duben 30, 201114 r Pekná práca. Potom hod i schému. Dajú sa do Fabky dokupit aj iné tlacitka ake to s nakresom topenia?
Květen 1, 201114 r Tady máš pár témat: ještě bylo téma vo klopným obvodu, ale to nemůžu najít. Tam bylo schéma vod PROFORa. Tdy to je: Upraveno Květen 1, 201114 r od Luďa
Červenec 28, 201510 r Zdravím, byl by schopný mi někdo tento klopný obvod vyrobit? Samozřéjmě cenu budu respektovat.
Listopad 26, 20168 r Já bych se přopojil i na stará kolena jsem to udělal. Jedním stiskem zapni,druhým vypni. Fachá Upraveno Únor 23, 20196 r od lipan-pan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.