tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Snad no comment... http://img684.imageshack.us/g/21022011074.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Přehlídnul jsi tu značku , už nešlo zabrzdit ani uhnout a nebo náledí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 V protisměru začalo předjíždět auto, kdybych neuhnul tak by to byl čelní střet v plný rychlosti, neměl jsem kam, byla tam prostě ta značka strčená moc do silnice, ted co předjížděl samozdřejmě ujel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Zatracenej mizera! Hlavně, že jsi živ a zdráv. Podle foto to vypadá (laický názor), že karoserie není hnutá. Tak snad návrat do původního stavu nebude tak bolet, tedy pokud máš Yetiho pojištěného. Já pro všechny případy, kdykoliv jedu, mám v držáku na předním skle připevněný telefon a trvale nahrávám situaci před sebou. V tomhle případě by byla zachycená i SPZ toho mizery. Sice to situaci nezachrání, ale alespoň by ho Policie našla nebo bych si ho našel sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Pane jo,upřímnou soustarst.Já bych ho normálně spálil....pokud bych jel sám. Už jsem to tak jednou udělal,ale nebylo to nový auto,to je fakt. Co kdyby to tam nebyla značka,ale třeba člověk? Taky by jsi ho nabral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 V protisměru začalo předjíždět auto, kdybych neuhnul tak by to byl čelní střet v plný rychlosti, neměl jsem kam, byla tam prostě ta značka strčená moc do silnice, ted co předjížděl samozdřejmě ujel Kamaráde, mrzí mne to za tebe! Ja jsem celej posr...j z každého kamínečku a škrábanečku, přestože můj yeti už je v pořadí xtý automobil, kterým jezdím! Nějak mě to auto oslovilo svojí zvláštností, jistou jedinečností a takovou "duší , netuctovostí". Moc ti přeju, abys měl svoje yetisko zase co nejdříve v kondici a aby tě ta havárka rychle přebolela. Kurňa, snad máš dobrou pojistku ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 V protisměru začalo předjíždět auto, kdybych neuhnul tak by to byl čelní střet v plný rychlosti, neměl jsem kam, byla tam prostě ta značka strčená moc do silnice, ted co předjížděl samozdřejmě ujel Tak to tedy zamrzí, to byl určitě pěknej hajzl, aby se mu do rána nohy dokola obrátily a nemohl ani chodit pěšky natož takhle jezdit autem debil !!! Ale ještě to dobře dopadlo, nevypadá to zase tak moc zle, já vím, že toho je dost, mohls mít tu značku uvnitř a tam by šlo o život, tohle světlo, okno, A sloupek, kapota, nárazník, nádobka ostřikovače, nějaké vnitřní plasty a proražená pneu se opraví a budeš zase provozuschopný, no takhle máš zas víc času na moderování, gratuluji moderátore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Díky moc chlapi. Pojistku jsem samozdřejmě měl ( spoluúčast 1000Kč ) hodně mně to mrzí a bolí mně to za to auto, mam k němu takovej řekněme citovej vztah. Mohlo to dopadnout i hůř, kdyby tam místo značky jel cyklista nebo stál člověk, zamrzí to, ale život jde dál, už stojí v servisu. Někdy bych rád potkal toho kdo předjížděl, jsem z toho vyklepanej ještě teď, rána to byla pořádná, byla to moje první bouračka, doufejme že i poslední. Odhad škody je cca 70 tisíc a oprava cca. 14 dnů. Yetisko se uzdraví, kdyby ta značka proletěla dovnitř, už jsem tady třeba teď nemusel nic psát. Tak hodně štěstí a přeju vám ať nenarazíte na podobnýho ( promiňte mi ten výraz ) kreténa, a to jsem ještě hodně slušnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 (editace) Teda,tak to je hnus!!!! Nepěkná událost,každopádně pořád lepší značka než strom-gratuluji k tomu,že jsi vyváznul zdravý-kdo nezažil,jaké to je když musíš vybrat ve zlomku sekundy kam to poslat,tak neví,jak to člověku změní způsob řízení. Ať máš auto brzo v pořádku!!! Editováno: 21. Únor 2011, autor: hopa26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Od mé poslední bouračky, nezaviněné, už uběhlo pár let, ale ještě dnes si pamatuji ten náraz, pak to ticho, nechápavé rozhlížení kolem co se to stalo a pak obcházení auta a dohady s viníkem, co bude dál… a pak čekání na opravu. Mě tehdy Octávku po bočním střetu opravili do týdne, snad i tobě to opraví rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Kdyby ten člověk alespoň zastavil, ale možná měl stěstí že nezastavil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Kdyby ten člověk alespoň zastavil, ale možná měl stěstí že nezastavil.. No v mém případě, ačkoli jsem samozřejmě holubiččí povahy by rozhodně bylo lepší to, že nezastavil, to by byl Yeti už hrozně dávno z opravy doma a já stále v zařízení pokoušejícím se o mou nápravu Hlavu vzhůru a klidnou noc, zaspi to ať se ráno probudíš s čistou hlavou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 No v mém případě, ačkoli jsem samozřejmě holubiččí povahy by rozhodně bylo lepší to, že nezastavil, to by byl Yeti už hrozně dávno z opravy doma a já stále v zařízení pokoušejícím se o mou nápravu Hlavu vzhůru a klidnou noc, zaspi to ať se ráno probudíš s čistou hlavou ... Nic jinýho nezbejvá. Díky všem za vlídná slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Nic jinýho nezbejvá. Díky všem za vlídná slova Dej si panáka ať se Ti líp spí a zkus na to nemyslet, vím že to půjde těžko, ale prostě to zkus. Vlastně mne napadá, jel si sám nebo tam byl ještě spolujezdec/kyně/ci ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Dej si panáka ať se Ti líp spí a zkus na to nemyslet, vím že to půjde těžko, ale prostě to zkus. Vlastně mne napadá, jel si sám nebo tam byl ještě spolujezdec/kyně/ci ??? Jel jsem do Bolky do práce ( dělám ve škodovce ) takže jsem jel naštěstí sám, kdybych jel třeba s přítelkyní, mrzelo by mně to 2x tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Jel jsem do Bolky do práce ( dělám ve škodovce ) takže jsem jel naštěstí sám, kdybych jel třeba s přítelkyní, mrzelo by mně to 2x tolik Každý den dojíždíš 55 km ? To je docela dost, jak tedy pojedeš zítra, nebo je to nějaký směnný cyklus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Každý den dojíždíš 55 km ? To je docela dost, jak tedy pojedeš zítra, nebo je to nějaký směnný cyklus ? Mám z rodiny půjčené auto. Dojíždím, ale tady je o práce nouze, jsem vdečnej alespoň za nějakou prací ( tím nemyslím ze ve š je nějaka podřadná, dělám na výstupní kontrole nových vozů a baví mně to ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak to je OK, nejezdí vás víc, aby se rozložily náklady na dopravu ? Zase tam u vás máte moc krásnou přírodu, a vůbec bych nemyslel, že výstupní kontrola je nějaká podřadná práce, naopak, i já ve Škodovce začínal na technické kontrole, sice na převodovce a tam to je o trochu jiném, ale výstupka potřebuje bystré oko a čistou mysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak to je OK, nejezdí vás víc, aby se rozložily náklady na dopravu ? Zase tam u vás máte moc krásnou přírodu, a vůbec bych nemyslel, že výstupní kontrola je nějaká podřadná práce, naopak, i já ve Škodovce začínal na technické kontrole, sice na převodovce a tam to je o trochu jiném, ale výstupka potřebuje bystré oko a čistou mysl Jak kdy, občas vezmu někoho, aby se to vyplatilo. Příroda je tady krásná, bydlím v domečku na samotě u lesa, narodil jsem se v Praze a do 15 let tam bydlel, ale už bych neměmil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Jak kdy, občas vezmu někoho, aby se to vyplatilo. Příroda je tady krásná, bydlím v domečku na samotě u lesa, narodil jsem se v Praze a do 15 let tam bydlel, ale už bych neměmil. Závidím, musím se tam Tvým směrem někdy vypravit, já paneláky moc nemusím a bohužel posledních 20 let z nich utíkám a Yeti je pro mne pro tohle nyní super společník, výlet, radost, volnost, zábava, pro to to přeci máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Závidím, musím se tam Tvým směrem někdy vypravit, já paneláky moc nemusím a bohužel posledních 20 let z nich utíkám a Yeti je pro mne pro tohle nyní super společník, výlet, radost, volnost, zábava, pro to to přeci máme Jestli se sem někdy vypravíš, určitě se ozvi, znám tady pěkný místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Jestli se sem někdy vypravíš, určitě se ozvi, znám tady pěkný místa Fajn, beru Tě za slovo , určitě se ozvu přes SZ a teď už dobrou a klidnou noc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Jdu to zapsat, Tobě přeji totéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Jdu to zapsat, Tobě přeji totéž Psal jsi dnes dost, raději to zaspi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Tak dnes je to týden, žiju v nadějí že by mohl být v pátek doma, pokud budou nalakované díly, je to práce na den, pokud tam ještě neobjeví nějakou závadu která se nečekala ( hnutá náprava... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.