WalkerT Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Tak dnes je to týden, žiju v nadějí že by mohl být v pátek doma, pokud budou nalakované díly, je to práce na den, pokud tam ještě neobjeví nějakou závadu která se nečekala ( hnutá náprava... ) Držím palce aby byl brzo doma, tak na kolik se tedy vyšplhala předběžná cena opravy a co všechno (krom toho co je zřejmé) se nakonec muselo měnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Jak jsem psal.. Čelní sklo, kryt A sloupku, kapota, nárazník, mlhovka, světlo, pneumatika+disk, nádržka ostřikovače, spodní kryt motoru, podběh kola, dešťový senzor. Bude se dělat ještě geometrie. Předběžná cena je 78 tis. Spoluúčast mám 1%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 14 dnů, dnes jsem volal do servisu a dle mého názor k tomu přistupují dost apaticky, cesky to maj v p***. Rekli mi ze je to rozebrany, asi se tam zejtra zajedu podivat a trosku je popozenu, uz je mi smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Au, tak to asi bolelo... :-( zvlášť, když člověk nerad vidí každý škrábanec... btw: není to mezi Lbcem a Českou Lípou? Tam je taková nepříjemná silnice (zejména mezi Jablonném a Cvikovem) každý tam předjíždí, i když není vidět přes horizonty.... Každopádně viel Glück a ať se takový věci nedějou často.... Snad no comment... http://img684.imageshack.us/g/21022011074.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ahoj, nene, je to ve směru ze zahrádek u Č. Lípy na Jestřebí směr Mladá Boleslav, taková dlouhá rovinka, mohu se zeptat, ty seš někde odsud že snáš úsek Cvikov-Jablonné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Ahoj, nene, je to ve směru ze zahrádek u Č. Lípy na Jestřebí směr Mladá Boleslav, taková dlouhá rovinka, mohu se zeptat, ty seš někde odsud že snáš úsek Cvikov-Jablonné ? Joo, to je tam co jsou cedule: klobása 2km, klobása 1km ....500m....200m ....100m....50m .... nebo aspoň to tam bývalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Jo, akorát myslím že ty cedule jsou z druhé strany tj. směr Mladá Boleslav- Česká Lípa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 (editace) Tak jsou asi z obou stran, protože já si jich vždycky všimnul když jsem jel na Mácháč a to jezdim od Litoměřic. Ale to je jedno, hlavně aby auto bylo zase brzy OK Editováno: 9. Březen 2011, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 tééééda tak to nezávidím, ať je to co nejdříve ok, to že ten protijedoucí ujel, to je fakt kur...na největší!! Trošku zodpovědnosti za své činy.. Jen se zeptám, sice člověk z takové situace bývá dohukanej a vše se semele vždy hodně rychle, jelikož předjížděl nezaregistroval jsi, co to bylo přibližně za auto, barva? atd.. třeba někdo z okolí? A když předjížděl co ten co byl předjížděnej, to máš světka, ne? Ten by mohl taky přispět aspoń k nějakému objasnění, musel to mít z první řady.. Tak ať to máš co nejdřívě v kupě, sice mám FI, ale Yeti je fakt parádní autíčko.. tak přeji do budoucna spoustu spokojených km a hlavně bez nehod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Bohužel si toho moc nepamatuju, ale nezastavil ani ten, kterej byl předjížděnej, jeli dál jako by nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 hmm ochota a ohleduplnost některých lidí.. fakt děs.. tak snad to budeš mít co nejdřív v kupě.. moc pěkný autíčko, už aby bylo zpět na silnicích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Snad už to bude co nejdříve, i Tobě přeju ať se ti na cestách nikdy nic podobného nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Tak jak to nakonec dopadlo, už máš opravené Yetisko, nebo se vyskytly ještě nějaké problémy a stále čekáš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 18. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Pořád čekám a začínám mít nervy, servis nemá vlastní lakovnu a někam to posílaj, v pondělí to bude míc jak měsíc, a oni nejsou schopní mít nalakované 2 díly.. Už mi přijde blbý tam každej den volat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahoj, jaký blbý, prostě se do nich opři, přeci Ti dali nějaký termín opravy a nepředpokládám, že to bylo měsíc, či ano? Pokud je již po daném termínu opravny, tak je sjezdi, že budeš požadovat úhradu vypůjčeného vozu (stejné kategorie) a pokud jsou autorizovaní, jako že asi ano, tak se obrať na Boleslav, bývá to docela účinné! Holt se musí člověk obrnit a občas zapomenout na slušné vychování, zvláště když ostatní jej nemají! Hodně zdaru a hrr na ně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 18. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Poslal jsem tam maila, tak uvidíme, předpokládaný termín dokončení opravy na zakázkovém listu byl 8.3.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Tak ve 14:00 si pro něj jdu Hurá, je to podobnej pocit jako když jsem si jel pro novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 (editace) Huráááá - gratulujeme opravně k opravdu rekordně krátké době opravy, díky svému vskutku "ďábelskému" tempu původně plánovanou dobu překročili pouze o 14 dní, jen tak dál chlapci Konečně ses dočkal, to čekání muselo už být trošku na mozek ... Editováno: 21. Březen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Trošku už ano No co, poslední hodinky a celý odpoledne budu jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 (editace) Tak ted jsem dojel domu, dal jsem si 200km a je to úžasnej pocit mít ho zase doma Jo a rovnou jen tam dal letňáky Editováno: 21. Březen 2011, autor: tetkauni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanpav Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Ahoj, ako si spokojny s vymenou celneho skla? ja som dnes absolvoval vymenu v autorizovanom servise a som zhrozeny. Jeden kryt A stlpika nezasunuty spravne, z vnutra auta je vidiet tmel, takisto z vonku, ako je sklo po okrajoch stmavene. Neviem ako vyzera povodne horny kryt (latkovy) strechy - no pri celnom skle je len taky ostrapkany, neviem, co si o tom mam mysliet, ci to tak bolo origo, alebo to po.... v servise. Som maximalne nasraty a idem to reklamovat. Vdaka za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Takže jsem opět dojezdil.. 14 dnů jsem jezdil a včera mi maxík nahlásil: závada motoru, do servisu, rozblikala se kontrolka žhavení+ systém kontroly výfukových plynů, dneska jsme to z kámošem napíchli na diagnostiko a je něco špatně z regulací turba... zabírá až někde na 4000 otáčkách a po chvíli to hodí motor do nouzáku. Zejtra to vezu do škodovky tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 No to je mi Tě tedy líto, nemá snad ta závada nějakou spojitost s tou opravou, ale tam auto dostalo značkou na druhou (pravou) stranu než je turbo, tak hlavně ať na to mechanici rychle přijdou, kam to vezeš, do Kosmonos ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Asi Česká Lípa, mám to blíž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Tak zejtra ho jdu vyzvednout, nějaký podtlak na turbu, takže bylo neregulovatelné, objednali opravárenskou sadu, namontujou a můžu odjet. Ale trošku mně štve že auto stojí víc v servisu než v garáži, no snad to je poslední vetší závada a už to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.