Přejít na obsah

vrzání při pohybu volantem

Ondraasek

Doporučené příspěvky

Ahoj, 2 dny se mi projevuje závada a to tak, že když točím volantem smerem doleva, tak mi tam něco vrže, jakoby nějaká guma nebo něco takového. Napadá mě, že to může být tlumičem. Dělá to, když stojím nebo pomalu popojíždím.

Nemáte nekdo nějakou ideu,čím by to mohlo být? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, 2 dny se mi projevuje závada a to tak, že když točím volantem smerem doleva, tak mi tam něco vrže, jakoby nějaká guma nebo něco takového. Napadá mě, že to může být tlumičem. Dělá to, když stojím nebo pomalu popojíždím.

Nemáte nekdo nějakou ideu,čím by to mohlo být? díky

Mne tiež začalo z ničoho nič jemne vrzgať pri pohybe volantom dolava aj doprava. Skús rozhúpať predok hore-dolu najprv lavú stranu, potom pravú stranu (ako keď skúšaš perovanie tlmičov alebo struny). Keď bude vrzgať jedna strana a druhá nie, tak je asi zlý spodný čap, ale môže byť len suchý. Ja som ich menil a po dvoch mesiacoch mi takto začal jemne vrzgať, tak som nad jamou natlačil injekciou vazelinu a olej pod manžetu čapu. A je OK :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...