Ondraasek Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ahoj, 2 dny se mi projevuje závada a to tak, že když točím volantem smerem doleva, tak mi tam něco vrže, jakoby nějaká guma nebo něco takového. Napadá mě, že to může být tlumičem. Dělá to, když stojím nebo pomalu popojíždím. Nemáte nekdo nějakou ideu,čím by to mohlo být? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 a kde to vrže? v kabině nebo v mot, prostoru? pokud jakoby od a-sloupku, může to být horní uložení tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dannyse Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Bude to horním uložením tlumičů. Je dobré to odstranit co nejdřív, protože pak dochází k praskání pružin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Mám stejný problém a jak to odstranit popř. kolik to bude stát? Musí se koupit jen to uložení nebo i ložisko?Vrzá mi to, i když přejedu díru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Ahoj, 2 dny se mi projevuje závada a to tak, že když točím volantem smerem doleva, tak mi tam něco vrže, jakoby nějaká guma nebo něco takového. Napadá mě, že to může být tlumičem. Dělá to, když stojím nebo pomalu popojíždím. Nemáte nekdo nějakou ideu,čím by to mohlo být? díky Mne tiež začalo z ničoho nič jemne vrzgať pri pohybe volantom dolava aj doprava. Skús rozhúpať predok hore-dolu najprv lavú stranu, potom pravú stranu (ako keď skúšaš perovanie tlmičov alebo struny). Keď bude vrzgať jedna strana a druhá nie, tak je asi zlý spodný čap, ale môže byť len suchý. Ja som ich menil a po dvoch mesiacoch mi takto začal jemne vrzgať, tak som nad jamou natlačil injekciou vazelinu a olej pod manžetu čapu. A je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Čepy mi bouchají už celou zimu, tzn. že by to tedy mohlo být tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) [ ] Keď búchajú,to je už dačo iné. Treba ich vymeniť. Editováno: 20. Březen 2011, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 4. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Vyřešešeno výmenou kostnice na tlumiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 A to je co kostnice na tlumiči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 určitě myslí tzv "kost" = tyčka stabilizátoru pokud se pletu, opravte mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.