Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim,chcel by som si spravit slnecne clony na zadne aj piate dvere ale take aby cele okno zakryvali do nakeho ramiku zalepit ale zaboh neviem zohnat taky material co sa z toho tie clony vyrabaju,viete o niecom vhodnom alebo aj clonu hotovu by som kupil vecsiu a potom z nej vyrezal.vdaka za odpovede vulxy

Kup si sluneční clony přímo pro FI a nemusíš nic vyrábět.

Mrkni se sem a uvidíš jak vypadaj.

Daj se sehnat ve Škodovce nebo u Milotecu

tiež zháňam ten materiál /sieťovinu/ na výrobu tých clon. U Milotechu aj u škodovky stoja nekresťanské peniaze a vyrobiť sa to dá za zlomok tej sumy. Rám už mám hotový, už len zohnať tú sieťovinu.

• Autor

presne tak:-) keby si daco zohnal daj mi vedit ,ja podobne

davnejsie som videl na dealextreme.com taku clonu velku asi do nakeho mikrobusu za par dolarov a z toho by sa dalo vystrihnut ale uz to tam nemaju ani nic podobne......

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 4 týdny později...

sieťovina, korá sa používa na operadlá kancelárskych stoličiek je pravdepodobne totožná s tou na slečné clony. Zistil som, že sa volá sieťovina GOYAL a STRING, žial nikde na nete neviem nájsť dodavatela, alebo dovozcu týchto sieťovín.

vzorkovník je tu :: http://www.d-just.dk/Downloads/Stof/Nets_sample_card.pdf

videl som tú sieťovinu v predajni ale nie je tá sieťovina od stoklasu moc tenká a príliš priesvitná?

• Autor

nie je to presne ta len podobne nieco,dal mi to jeden krajcir ale neviem kde ju vyhrabal,priesvitna je tak akurat ale skor mam obavy ze sa mi to roztavy vypada na 100% umelinu,ale to len tak skusam sak ked nebude dobre ju zahodim.ked bude viac slnka tak ich namontujem na stalo a prilepim foto.

• 5 týdnů později...

zohnal som sieťovinovú látku vo firme kde sa zaoberajú čalúnením sedačiek. Hrúbka látky aj dierovanie je ako origo. Neviem však čím ju nalepiť na kovový rám, ktorý som zhotovil z 3mm hrubej železnej tyče. Máte nejaký nápad, čím látku nalepiť na kov. Origo je lepené najakým tvrdým lepidlom, skúšal som epoxid a nič moc, z tej tyče sa lahko odlúpne.

Chemoprén, nebo obtočit tu tyč a přišít na stroji

Upraveno od radek.me

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.