ladzik Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Ahoj potreboval bych nekoho kdo ma zkusenosti s vymenou 5kvaltu 1,9TDI 74Kw 2001 za 6kvalt Rs?? vsem dekuji s pozdravem Ladzik . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Jenom převodovka ti nestačí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 o pár řádků níže máš prakticky odpověď převodovka, spojka, startér, poloosy, držáky...snad mi nic nechybí...to vše musíš vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladzik Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Ahoj myslis DRZAKY prevodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 jojo tuším, že jsou tam jiné...já ji osobně neměnil, tak jen co vím z doslechu, ale mělo by to odpovídat realitě PS: necituj příspěvky nad sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza HL Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Zdravim. Je nutné při demontáži převodovky u 1.9 tdi 74kw sundat nápravnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Ne jde to vyndat bez demontáže nápravnice .... Trošku ježek v kleci ale jde ... Dělal jsem to na svém Roomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.