Publikováno Únor 24, 201114 r Zdravim zkouseli jste nekdo dat yetikovy podlozky a rozsirit roztece ? melo by to lepe sedet v zatackach ( ne ze by nesedelo) a vzhledove by to melo byt take lepsi... diky cus all
Duben 4, 201114 r Podložky jsem nezkoušel, ale nebylo by třeba lepším řešením mít kola s nižším ET ? Na Yetiho je ET45, tak tam dát třeba kola s ET35 a tak by se to také mohlo trošku rozšířit. Neob je to naopak? Čím vyšší ET tim jsou kola více ven ?
Duben 4, 201114 r Teď jde o to, jaké ET zvolit když ne třeba ET45. Myslíte, že by šli třeba ET54 z Octavie? Nevadilo by to? A co ET35? Co by asi řekli třeba na technické kontrole? Mohl by to být problém? Mám totiž vyhlédlá kola ale s ET54, tak nevim jeslti ano nebo ne. Doporučte
Duben 4, 201114 r Pri sirce kola 7" a ET54 bude kolo o 1cm zalezle dovnitr oproti serii a podle me to bude vypadat blbe. ET35 je lepsi a na technicke ET neresi.
Duben 4, 201114 r Pri sirce kola 7" a ET54 bude kolo o 1cm zalezle dovnitr oproti serii a podle me to bude vypadat blbe. ET35 je lepsi a na technicke ET neresi. Určitě to bude vypadat super na tom ET 35. Nicméně pokud by náhodou to kolo koukalo ven z podběhu (přesahovalo půdorys auta), tak by to na technické už řešili... Řešením by bylo jezdit na technickou v zimě ;-)
Duben 5, 201114 r Na technickou v zimě jsem jezdil kdysi se satrou Fabii. Na léto jsem tam měl totiž 15" z Octavie. A podle techničáku ani 15" jsem tam nemohl mít. Tak jsem raději na 14" zimních a byl klid. Jinak na Yetika kola vyřešena. Jdu do ALU 17" Annapurna ET45 s pneu 225/50. Tak to snad bude vypadat COOL. P.S. jinak všem díky za rady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.