Tom373 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Vcera se mi stala takova vec jeli jsme na ples ridil jsem ja normalne jsem zaparkoval nechavam pouze kvalt, no a po zabave sedneme do auta mazelka musela ridit nastartuje a ze ji nejde zaradit spatecka sahnu na radicku ta nejak cela plandala jak by litala na volno, spatecku se tam podarilo nejakym zazrakem hodit, ale ta uz zustala a nejde ani vyradit paka chodi jak by tam byla na paradu tak jsem s tim couvl na jine parkovaci misto a volali jsme taxi. Zajimalo by me co u noveho auta se muze takto posrat ma najeto 10 000Km prevazne dalky, takze zitra volat servis auto je nepojizdne. Jsem zvedavy co technici vymysli, jeste jsem mel v planu v breznu vyrazit do alp jeste ze se to nestalo nekde po ceste ale 3km od baraku. Auto jsem docela chvalil nikdy zaden problem a ted toto vim ze je to asi zalezitost kusu no uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) Nestál jsi z kopce? To by převodovka mohla trpět, někdo to tady v nějakém vláknu už psal. Editováno: 27. Únor 2011, autor: Maverick Necituj predchozi prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom373 Vloženo 27. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) No byli jsme se tam na to kouknout, tak vypada ze vyskocilo u prevodovky takove to tahlo od radicky co pootaci tou hridelkou z prevodovky, opravit to pujde asi na miste ale budu volat do skodovky at to prijedou opravit auto je v zaruce tak do toho nenecham nikoho hrabat aby mi pak nerekli ze se v tom nekdo vrtal tak at si to zaplatim kdyz to bude nejake slozitejsi, mam zaruku mobility tak at se staraji panove. Editováno: 27. Únor 2011, autor: Maverick Důvod pro editaci: Necituj predchozi prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 A proc uz jsi nezavolal? Mas zaruku mobility a ta funguje 24/7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom373 Vloženo 27. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Jeste se potykam z nasledky plesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.