Dejviz Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Zajímá mě jestli si někdo z fora nechal dělat ,,celolak" na autě pomocí folie. Hodně firem tuto službu nabízí. Pokud tady někdo takový je, napište zkušenosti a popřípadě sem hoďte fotky. Zvažuju změnu laku na černou matnou na Fabii, ale netroufnu si odhadnout jestli by to nevypadalo zvláštně. Nemáte někdo foto Fabie s matným černým lakem a nebo jiné poznatky na toto téma? Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 viděl jsem bmw potažený matnou folií a velmi se mi zamlouvá zítra ti ho vyfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 a tak sak fotky ma kazda firma co to robi. ide o to aby to robila foliami robenymi na to a z jedneho kusu. ak ano tak je to super. akurat ze matna sa velmi zle udrzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 27. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 http://www.autofoliebruxsafol.cz/cs/celoplone-polepy-automobil/61-koda-fabia.html zde jsem se díval na fota matné černé na Fabii a je pravda že jsem si všimnul, že nalepená folie je opatlaná, otázka je jak to pujde umýt, tak aby to nebylo vidět ... pokud je opravdu tak špatná údržba, asi bych zvolil barva buď lesklou a nebo se nabízí ještě možnost folie karbonové, otázka je opět stejná: ,,jak by to asi vypadalo" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Na kolik by vyšlo to "přefoliování" se všim co k tomu patří třeba na combi? vypadá to dobře.... nemusi byt ani matna proste jen změna barvy...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.