Pacikus Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Dobrý den, potřebuji poradit. O víkendu mi na parkovišti někdo urazil vnější zrcátko na straně řidiče. Chtěl bych se zeptat, zda-li se dá sehnat pouze ta část, která je zakroužkovaná na přiloženém obrázku. Jelikož mám pouze ten závit, na kterém se zrcátko otáčí, urvaný. Sklo je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 pokud ti jde jen o tu stopku s trojúhelníkem, co drží na dveřích, tak to jsem zvlášť neviděl. můžeš kouknout na vrakáč na nějaké rozbité zrcátko. přehodit to jde (někteří to dělaj když mění za zrcátka z ochcávky). a nebo potom nové celé zrcátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 vrakoviště, nebo pořídit použité komplet zrcátko...tvé vyndat, přehodit tvou krytku v laku a namontovat na auto popravdě i kdyby to jako díl prodávali, stál by ve škodovce více jak koplet použité zrcátko tady něco za 200,- http://auto.bazos.cz/inzerat/8787298/Fabia-LP-elzrcatko.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacikus Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Moc děkuji, chlapi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.