Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdarec tuneři, mám problém s mým SDi.. při nezatíženém motoru na asi 1100 ot se mě tak roztřepe motor, že se bojím o kliku a o všechno...jako by to jelo na 3 vállce... při asi 165 tis km se nám stalo, že se zadřela vačka a rozvody otočily o 180°. všech 8 hydroštelů se promáčklo. žere to asi litr oleje na 2500km, vstřiky sem kontroloval.. otevírají se při 195barech. otázka, kdybych vyměnil vodítka, gufera a vyměnil nějaký ventil, pomohlo by to?? mám s tím BOBA DILEMA.

Ked vymeniš gufera a voditka tak to určite pomože a klesne spotreba oleja.

• Autor

a myslíš, že ventily měnit (pokud nebudou špatny) nebudu muset??

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Vetily stači egalizovať ak nebudu poškodene.

• Autor

takže když bývá vodítko vydřené tak je pravděpodobnost, že dřík ventilu bývá míň poškozený?

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Ano tak voditko sa skôr opotrebuje ako ventil.

• Autor

Ano tak voditko sa skôr opotrebuje ako ventil.

ještě jeden takovej problém, když oddělám víčko nalévání oleje tak je slyšet pleskání a mlácení.... další kamoš co má SDi tak mu to nedělá...můžou být podpálený, nebo netěsný ventily? a při vznícení nafty jde exploze přes ventily pryč??

Skor to budu už slabe hydroštely a nie podpalene ventily.

• Autor

Skor to budu už slabe hydroštely a nie podpalene ventily.

hydroštely měněny před 20 tis. km ... to si myslím, že by nemělo být vychozene

• 2 týdny později...
  • Autor

záhada hlavolamu veřešena.... všechny vodítka vyměněny, jeden ventil ohlej, 4 prosakovali... všechny jsem zabrousil, vyčistil sání, protože byl tak ucpaný, že sem to ještě neviděl..... teď to jede jak víno :-) žádný klepání, mlácení, ráno krásný startování..

Ked sa ti zadrela vačka tak sa asi mala urobiť cela hlava. Ale teraz to maš vporiadku.

• Autor

no jo, jenomže tenkrát sem nebyl vlastníkem... tatík na to kašlal, ale už mě to štvalo.... teď na 1/4 plynu jede SDIčko jak pominutý 110... paráda, nikdy to takhle pěkně nejelo....třeba za 10 let, když bych to náhodou dělal znovu tak vytáhnu i písty a překroužkuju to.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.