silarm Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Pri opravach sveho auta jsem si vsiml ze draty k zapalovacim civkam maji teplem sterelou izolaci ktera zacina praskat... Vymena tohodle svazku neni zrovna jednoducha, takze kdo chce predejit problemum: Doporucuju dovybavit auto dilem VW/Audi 8L9121659 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ahoj...s tímto problémem se též potýkám a myslím, že nás bude většina:(. Koukal jsem do Etky, ale není tam z toho patrné, jak to ve zkutečnost vypadá. Nějaký plastový tunýlek tam mám, ale podíval bych se na to v realitě. Jestli můžeš, hoď sem foto, ať vidíme....díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) jo ten plastovej tunel tam mame vsichni, ale pak je na to jeste takovej obal.... foto dodam Editováno: 2. Březen 2011, autor: silarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 prosim tady je i foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Díky...opravdu zajímavé....a tu elektroinstalaci si opravoval jak? Spíš kde si ustřihnul původní a začals s opravou? Taky se na to chystám, ale nějak není čas. Sehnal jsem kabely se silikonovou ochranou, tak by snad měl být klid:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 ja prave jeste zadne kabely neopravoval, sice jsem si vsiml ze ta izolace na par mistech je praskla ale zatim to zadne "misfire" nehlasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.